Aniston: Skammede mig over min krop

Skuespillerinden havde tidligere evig dårlig samvittighed over sin prisvindende krop

Jennifer Aniston er en meget smuk kvinde. Foto: AP
Jennifer Aniston er en meget smuk kvinde. Foto: AP

I 2013 blev Jennifer Aniston kåret til at være den hotteste kvinde nogensinde af mandemagasinet Men's Health.

På top 100-listen overstrålede den nu 46-årige skuespillerinde kendte kvinder som Marilyn Monroe, Megan Fox og rivalinden Angelina Jolie, som snuppede Anistons mand, Brad Pitt.

Jennifer Aniston elsker at se tv om fejlslagne plastikoperationer. (Foto: AP) Intl. kendte Skuespillerinde elsker fejlslagne operationer

Men til trods for den flotte titel har Friends-stjernen ikke altid følt sig så smækker, som titlen berettiger til, erkender hun i et interview med Huffington Post.

- Da jeg var yngre, bankede jeg mig selv i hovedet med ting, som var unødvendige. Nu har jeg det sådan, at uanset hvilken tilstand mit sind og min krop er i, accepterer jeg det, siger den Golden Globe- og Emmy-vindende skuespillerinde.

Jennifer Aniston på den røde løber til SAG Awards. (Foto: AP) Intl. kendte TV: Jennifer Aniston flasher flot barm

- Jeg tror bare, at man bliver nødt til at sætte pris på, hvad der er smukt - og det er dig, understreger Aniston, der er forlovet med skuespilleren Justin Theroux.

Særligt er det yoga-øvelser, der endelig har bragt ro i Aniston, som tidligere har flintret og faret rundt i en stressende tilstand.

- Enten ser jeg yoga på dvd'er eller tager til holdundervisning. Men jeg kan bedst lide at gøre det alene, tage høretelefoner på og komme helt ind i sindet, siger skuespillerinden.

nationen Aniston troede hun var dum: Men hun er ordblind

20 kommentarer
Vis kommentarer