Annonce:
Annonce:

Anklaget for seksuelle overgreb på mindreårig

Rocksangeren Marilyn Manson er genstand for endnu en retssag om seksuelle overgreb, denne gang på en mindreårig kvinde helt tilbage i 90'erne

Den kvinde, der sagsøger Marilyn Manson i den nye sag, har valgt at forblive anonym. Foto: zz/Walter Weissman/STAR MAX/IPx/Ritzau Scanpix
Den kvinde, der sagsøger Marilyn Manson i den nye sag, har valgt at forblive anonym. Foto: zz/Walter Weissman/STAR MAX/IPx/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

I et nyt søgsmål beskyldes rockstjernen Marilyn Manson for seksuelle overgreb på en kvinde, som på daværende tidspunkt var mindreårig.

Overgrebene skulle have fundet sted tilbage i 90'erne, og det er første gang, Marilyn Manson er anklaget for overgreb så langt tilbage i tiden.

Det skriver Rolling Stone.

Flere kvinder har gennem de seneste år anklaget Marilyn Manson for seksuelle overgreb, blandt andre 'Game of Thrones'-skuespilleren Esmé Bianco, som tidligere på måneden indgik et forlig i sagen.

Men det er første gang, søgsmålet går så langt tilbage i tiden. Marilyn Manson, som har det borgerlige navn Brian Warner, er ikke den eneste sagsøgte i sagen, men hans pladeselskaber Interscope og Nothing Records indgår også på listen.

Annonce:

Kvinden har valgt at være anonym i sagen, og hun skulle ifølge anklagen være blevet udsat for overgreb 'flere gange', mens hun var mindreårig.

Inviterede unge piger ind
I dokumenterne til søgsmålet fremgår det, at den anonyme kvinde mødte Marilyn Manson første gang i 1995, da hun ventede ved hans tourbus efter en koncert i Dallas.

Hun var på daværende tidspunkt 16 år gammel og stod med en gruppe mennesker og ventede på Manson, men da han kom frem, inviterede han ifølge anklagen kun hende og 'en af de andre unge piger' ind i bussen. Her stillede han spørgsmål til dem om deres alder og klassetrin i skolen, mens han ligeledes noterede deres hjemmeadresse og telefonnummer.

På bussen udførte Manson ifølge anklagen forskellige former for seksuelle overgreb på den forurettede, heriblandt tvunget samleje med kvinden, som var jomfru på daværende tidspunkt.

Af dokumenterne fremgår det ligeledes, at en af Mansons bandmedlemmer kiggede på, mens overgrebene fandt sted.

Annonce:

'Forurettede var i smerte, bange, ked af det, ydmyget og forvirret. Da han var færdig, grinede Warner (Mansons rigtige navn, red.) ad den forurettede... Så befalede Warner, at forurettede skulle 'fucke ud af hans bus', og truede forurettede med, at hvis hun fortalte nogen, hvad der var sket, ville han slå hende og hendes familie ihjel', lyder det i dokumenterne.

Anklager pladeselskaberne
Efter overgrebene begyndte den forurettede at misbruge alkohol og stoffer, og Manson begyndte ifølge anklagen at kontakte hende online for at få hende til at sende eksplicitte billeder af sig selv og sine veninder.

Siden førte det til, at han overtalte hende til at komme med til endnu en koncert, og i årene efter mødtes de flere gange. Blandt andet tog hun med Manson på tour, hvor han ifølge anklagen udøvede psykisk vold og var kontrollerende, ligesom han fortsatte de fysiske overgreb.

At man har valgt også at sagsøge pladeselskaberne skyldes, at de ifølge anklagen var bevidste om Manons overgreb og dækkede over det.

Annonce:

- Dette søgsmål går videre end at navngive gerningsmanden og til at rette anklage mod pladeselskaberne, som skjulte og tjente penge på deres artists kriminelle opførsel, og det er en anklage mod musikindustrien for at bibeholde en kultur, som hylder, beskytter og hjælper seksuelle overgrebsmænd, lyder det fra en af advokaterne bag søgsmålet, Karen Barth.

Marilyn Manson - eller Brian Warner - har gentagne gange benægtet anklager imod sig.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Støjberg er bare på toppen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: