Arbejder for meget: Emma Watson single

'Harry Potter'-stjernen har for travlt til at få forholdet til at fungere

Emma Watson knokler så meget, at der ikke er tid til overs til en kæreste. (Foto: AP)
Emma Watson knokler så meget, at der ikke er tid til overs til en kæreste. (Foto: AP)
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Ikke mere end et lille års tid holdt forholdet mellem den 24-årige britiske skuespillerinde Emma Watson og den to år yngre universitetsstuderende Matthew Janney, der læser russisk og desuden spiller rugby på højt plan for Oxford University.

Bruddet skulle ifølge Daily Mail være et resultat af Emma Watsons travle arbejdskalender. Ved siden af sit arbejde som skuespiller er hun også FN-ambassadør for arbejdet med ligestilling for kvinder.

Parret boede ikke sammen og skulle have forladt hinanden i god ro og orden. Parret oplyser via en talsmand, at de stadig er gode venner.

12 nye Harry Potter-historier på vej

Emma Watson er en populær ung dame, når hun møder op på den røde løber. (Video: Splash)

Siden den sidste 'Harry Potter'-film fik premiere i 2011, har Emma Watson fortsat karrieren på det hvide lærred. Blandt andet har hun været med i indie-filmen 'The Perks of Being A Wallflower', Sofia Coppolas 'The Bling Ring' og kæmpeproduktionen 'Noa'.

I løbet af 2015 får filmen 'Regression' premiere, hvor hun spiller hovedrollen sammen med Ethan Hawke. I filmen har dansk-svenske David Dencik også en rolle.

Hollywood elsker danske David

For tiden er Emma Watson ved at indspille filmen 'Colonia Dignidad' i Argentinas hovedstad Buenos Aires. Filmen handler dog ikke om Argentina, men om tiden omkring den chilenske diktator Pinochet og hans magtkup i 1973.

Over de næste par dage går filmholdet ifølge Daily Mail på juleferie, hvorefter optagelserne i den sydamerikanske storby fortsætter efter nytår.

Harry Potter-stjerne: Sex-symbol som 14-årig

Mere fra Ekstra Bladet+

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Lad os hermed rose de radikale