Arnold til amerikanerne: Bliv hjemme!

Sammen med sine kæledyr giver Arnold gode råd

Arnold Schwarzenegger går nu aktivt ind  i kampen mod coronavirus. Foto: Polfoto.
Arnold Schwarzenegger går nu aktivt ind i kampen mod coronavirus. Foto: Polfoto.

Gennem de sidste par dage er alvoren omkring coronavirus for alvor blevet en realitet i USA, hvor flere og flere nu bliver smittede. Det har fået adskillige kendisser til at advare mod coronavirus og give gode råd til, hvordan  man kan undgå den eller undgå at smitte andre.

Sidste skud på stammen er verdensstjernen Arnold Schwarzenegger, der i søndags lagde en video ud på Twitter, hvor han advarer mod coronavirus, mens han sidder i sit køkken sammen med sine kæledyr. Det er faktisk et æsel og en lille pony, som han er i gang med at fodre.

artiklen fortsætter under videoen

I videoen siger Arnold blandt andet:

'Det vigtige er, at i bliver hjemme, fordi der er udgangsforbud  nu. Ingen må gå ud. Særligt ikke nogen, der er 72 år gamle, siger Arnold med reference til sin egen alder. Og for at understrege at sygdommen især er farlig for ældre mennesker.

Arnold fortsætter således:

'Når man er 65 år eller mere er det ikke tilladt at gå udenfor huset længere her i Californien. Så vi bliver hjemme, og vi spiser også hjemme.'

Herefter tiltaler Schwarzenegger sine to kæledyr, æslet og ponyen direkte:

'Vi går ikke ud. Vi går ikke på restauranter. Sådan nogle ting gør vi ikke længere', siger Arnold, der også advarer de folk, der er udendørs om at samles i større grupper.

Arnold adresserede sine 4,4 millioner følgere og bad dem om at hjælpe til med at beskytte ældre mennesker med svagt immunsystem fra den dødelige  virus:

'Bliv så meget hjemme som muligt. Lyt til eksperterne. Ignorer idioterne. Vi vil komme igennem det her sammen.'

Her ses Arnold Schwarzenegger i en scene fra filmen 'Terminator: Dark Fate'.  Foto: Nordisk Film.
Her ses Arnold Schwarzenegger i en scene fra filmen 'Terminator: Dark Fate'. Foto: Nordisk Film.