Arrig rapper: Grammyer betyder intet mere

De prestigefyldte Grammy Awards handler ikke om talent længere. Det tweeter Chris Brown, der i år kun modtager én nominering

Arrig rapper: Grammyer betyder intet mere

Chris Browns plader er ikke udgivet inden for tidsrummet, som Grammy kigger på. Her kan du se rapperen på den røde løber i juni sidste år. (Video: Splash)

Han er kendt for sit iltre temperament, og nu stikker det igen af for rapstjernen Chris Brown. Det skriver E! Online.

I februar løber det 58. Grammy Award-show af stablen i Los Angeles. Over 70 priser skal uddeles, men hip hop-artisten tweeter, at han ikke mener, at priserne længere er et udtryk for hårdt arbejde eller talent, men derimod hvad, der er populært på nettet.

Handler kun om likes
- Hvis I tænder radioen nu, vil I indenfor en time høre Chris Brown på næsten halvdelen af sangene. De priser plejede at betyde noget, men nu handler det bare om likes og memes (satiriske billeder, der spredes viralt, red.), skriver rapperen blandt andet.

Senere har han slettet sine Twitter-opdateringer igen, dog ikke før E! Online fik fat i dem.

Musiker ryster på hovedet af voldsanklager

Udgivelserne, der kæmper om priserne til årets Grammy Awards, er udkommet mellem 1. oktober 2014 og 30. september 2015, oplyser Grammy.org, den officielle hjemmeside for prisshowet.

Chris Browns to sidste plader, 'X' og 'Royalty', er udgivet lige på de forskellige sider af denne periode.

Rapperen er dog nomineret til prisen for bedste rap-samarbejde for nummeret 'Only' sammen med artisterne Nicki Minaj, Drake og Lil Wayne.

Grammy Awards 2016 foregår d. 15. februar.