Fyrst Alberts nye flamme

Denne gang mener han det måske seriøst. Trussetyven Fyrst Albert vil gerne giftes og have børn - måske med sin nye Miss Europa-kæreste

Shermine Sharivar blev i 2004 kåret som Miss Tyskland. (Foto: AP)
Shermine Sharivar blev i 2004 kåret som Miss Tyskland. (Foto: AP)
Fyrst Albert er forelsket. Denne gang er det Miss Tyskland 2004 og Miss Europa 2005, som Monacos regent har kastet sin kærlighed på.

Den 47-årige regent fra Monaco og den 22-årige halvt iranske skønhed mødtes i august måned til en Røde Kors-gallafest i Monaco. Bare to uger senere mødtes de to igen til en modefest i fyrstendømmet, og nu vil rygtet vide, at det er så seriøst mellem fyrst Albert og Shermine Sharivar, at ægteskab kan komme på tale. Det skriver den svenske avis Expressen.

I sidste uge var fyrsten gæst hos CNN's Larry King, og her lagde Albert ikke skjul på, at han var klar til et mere seriøst forhold.

- Jeg vil gerne have et forhold, der kan udvikles til noget varigt og noget meningsfuldt, sagde han.

På spørgsmålet om, hvad der skulle ske med tronfølgen i Monaco, hvis ikke fyrst Albert fik et barn indenfor ægteskab, svarede han uden tøven;

- Det scenarium har jeg aldrig forestillet mig.

Fyrst Albert erkendte kort efter sin far, fyrst Rainiers, død i april måned, at han er far til den to-årige dreng, Alexandre, som han har sammen med stewardessen Nicole Coste. Men da sønnen er født udenfor ægteskab, kan det aldrig komme på tale, at han skal arve tronen i Monaco.
1 af 3 Shermine Sharivar blev i 2004 kåret som Miss Tyskland. (Foto: AP)
2 af 3 Så vidunderlig så Shermine Sharivar ud, da hun mødte fyrst Albert ved Røde Kors' gallamiddag. (Foto: AP)
3 af 3 Shermine Sharivar blev i 2004 kåret som Miss Tyskland. (Foto: AP)