Bevis på Victorias plastik-barm

Victoria Beckham har hårdnakket fastholdt, at hun ikke har fået kroppen fikset - men nu er bevistet for plastik-barmen dukket op

Plastik fantastisk! (Foto: AP)
Plastik fantastisk! (Foto: AP)
- Jeg er helt naturligt, bort set fra mine negle og min solbrændte hud. Sådan har Victoria Beckham sagt igen og igen, når hun er blevet spurgt til sin flotte krop.

Det meget medieomtalte mode-ikon har hidtil nægtet, at hun har været under kniven for at komme til at se bedre ud. David har haft 100 procent natur at røre ved, når han har taget på sin kone, har hun påstået.

Ifølge avisen News of the World er der dog dukket et meget tydeligt bevis op på, at Victoria Beckham har fået fikset sine fortrin. Avisen har nemlig fået fingre i en regning på omkring 135.000 kroner for fru Beckhams brystoperation tilbage i 1999.

- Disse dokumenter er ingen hemmelighed, men Victoria har ingen kommentarer til sagen, siger hendes talsmand til avisen The Sun.

En tredje engelsk avis - nemlig Daily Mail - har nu bedt en række eksperter om at bedømme indholdet af plastik i resten af Victorias krop.