Topløs Bettina aldrig dronning

Billeder af kronprins Frederiks kæreste kan koste hende kærligheden

(Publiceret i Ekstra Bladet den 27. juli 2000)

Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte
At kronprins Frederik har en flot og veldrejet kæreste vil enhver, også dronning Margrethe kunne se med egne øjne, ved et enkelt besøg i landets mange kiosker i dag.

For på denne uges udgave af ugebladet Se & Hør er det Frederiks kæreste, Bettina Ødum som pryder hele forsiden.

Den flotte kongelige kæreste slår sig ikke alene løs i sommersolen på en båd i Middelhavet, hun er også topløs.

Kun iført en tigerstribet bikini-underdel viser hun alverden sin velformede krop, og efter billederne at dømme har kronprinsens kæreste bestemt ikke noget at skamme sig over.

Alligevel kan billederne af Frederiks topløse kæreste let komme til at koste hende kærligheden.

PIN-UP DRONNING
Det må formodes, at Bettina Ødum smed alle chancer over bord for at blive Danmarks kommende dronning i samme sekund, hun smed toppen for at springe i vandet fra båden med sin kongelige kæreste.

For selv om vi i år 2000 er vant til, at snart sagt enhver badenymfe smider bikini-toppen, vil det for mange være svært at forestille sig, en kommende dronning af Danmark som har vist bare bryster i al offentlighed.

En kommende dronning som pin-up pige vil unægtelig tage glansen af monarkiet, og kigger man tilbage på 'historien', så har ingen af kronprins Frederiks tidligere veninder overlevet, når der kom ridser i lakken.

Endnu har kronprins Frederik ikke præsenteret Bettina Ødum for sine forældre, og så længe parrets kærlighed til hinanden ikke er officiel, får det ikke umiddelbare konsekvenser.

KONSEKVENSER
Ved hoffet er der ikke tradition for, at fare i blækhuset, når kongefamiliens privatliv bliver udstillet.

Dog står det klart, at der er visse regler og etiketter, som må og skal overholdes, når man bevæger sig i de kongelige kredse, alene for ikke at bringe kongefamilien i miskredit.

At Bettina Ødum i et øjebliks ubetænksomhed har smidt bikini-overdelen, får derfor konsekvenser af en eller anden art.

Kronprins Frederik selv er tydeligvis ynder af en afslappet omgangsform, og det slår også igennem, når han er på kærlighedsferie.

For selv om Frederik nu nyder solen i bokser-shorts, kan de fleste sikkert huske, at han for få år tilbage foretrak det nøgne look, da han under en ferie på regentparrets franske slot hoppede ud fra et tårnvindue og ned i swimming-poolen, med 'kronjuvelerne' forrest - for øjnene af sin daværende kæreste Maria Montell og fælles gode venner.

LØSSLUPPENT
Måske belært af situationen fra dengang lever kronprins Frederiks bademode denne gang helt op til den kongelige etikette. At andre i hans selskab helt eller delvist smider tøjet tager kronprinsen tydeligvis ikke så nøje.

Det er nemlig ikke kun Bettina Ødum, der har smidt toppen for at nydesolens stråler, en af parrets venner viser sig ugenert frem uden en trævl på kroppen.

Billederne af den afklædte kongelige kæreste og det løsslupne kongelige selskab er taget på en båd i Middelhavet ud for Port Grimaud, hvor Bettina og kronprins Frederik netop har tilbragt en uges ferie.

KÆRLIGE KYS
Kronprins Frederik og hans kæreste er også blevet foreviget i mere påklædte situationer, bl.a. på land, hvor Bettina Ødum bogstavelig talt har hænderne fulde, idet hun kærligt giver sin kronprinse-kæreste bløde og kærlige kys i nakken, mens hun holder en øl i hånden.

Billederne af kronprinsen og Bettina Ødum er både søde og helt uskyldige. Og det har givetvis strejfet kronprinsens tanker, at han befandt sig i paparazzi-fotografernes yndlingsfarvand.

For både Port Grimaud og St. Tropez, der er nabobyer, trækker nemlig ligeså mange kendiser som fotografer til, og hver eneste sommer hidtil har fotograferne til lands, til vands og i luften haft held med at forevige såvel kongelige som kendte superstjerner i det franske ferieparadis. Et paradis, hvor det er nemmere at vinde i lotto end at undgå at blive fotograferet.

HOFCHEF: HUN MÅ TAGE KONSEKVENSEN
Selv om kronprins Frederiks hofchef, Per Thornit lyder ærgerlig over, at kronprinsens kæreste, Bettina Ødum er blevet fotograferet topløs, vil hverken han eller hoffet foretage sig noget retsligt i den forbindelse.

Heller ikke, selv om der er tale om såkaldte paparazzi-fotografier, altså billeder som er taget på lang afstand og uden de involveredes viden og samtykke.

- Nej, herfra vil vi ikke foretage os noget. Men det er da altid overordentlig ubehageligt, at blive fotograferet uden, at man ved det.

Det uanset, om man er topløs eller iført høj hat og jaket, siger hofchefen.

- Men det er en risiko man må tage, når man befinder sig på offentlige steder, det være sig strande, havne eller vandveje, siger Per Thornit, der ikke ønsker at kommentere, hvorvidt de topløse billeder har forringet Bettina Ødums chancer for en dag at blive Danmarks dronning.

- Det har jeg slet ingen holdning til!

KENDTE FAREN
- Men som kronprins Frederiks kæreste er Bettina Ødum vel også en potentiel kommende dronning? - Så langt ved jeg ikke, om hun tænker. Jeg gør i hvert fald ikke.

- Men et øjebliks letsindighed skal vel ikke ødelægge hendes chancer for at blive dronning? - Sådanne overvejelser gør vi os slet ikke, men når man ved, at man er i fare for konstant at blive beluret af paparazzi-fotografer, specielt i udlandet, så må man opføre sig derefter. Og man må i hvert fald tage konsekvensen af sine handlinger.

- Og det gælder også kronprinsens kæreste, der er fotograferet uden, at hun ved af det? - Er man topløs ja, så er man det. Og så har man jo taget stilling til det, siger hofchef Per Thornit.

BETTINAS FAR RASENDE
Bettina Ødums far, Hagen Ødum er intet mindre end rasende over, at hans datter nu mod sin vilje bliver udstillet topløs i alle landets kiosker.

- Hvor lavt kan man synke lyder hans umiddelbare kommentar, da Ekstra Bladet foreholder ham fakta og beder om en kommentar til datterens topløse optræden på familiebåden i Sydfrankrig.

- Det har jeg overhovedet ingen kommentarer til! - Vil du ikke - Nej, jeg er ganske enkelt målløs! - Vil du kommentere, om familien overvejer et sagsanlæg? - Nej, jeg har overhovet ingen kommentarer.

Billedtekst:
Kronprins Frederiks kæreste gennem mere end et år er blevet fotograferet topløs under parrets ferie i Sydfrankrig. Billederne bringes i dag i ugebladet SE & HØR. (Foto: Johnny Frederiksen) Kronprins Frederik er til afslappet omgangsform, og det slår også igennem, når han er på kærlighedsferie. (Foto: Ole Buntzen) Bettina Ødum - et øjebliks ubetænksomhed kan koste hende såvel kærligheden som dronningeværdigheden. (Foto: SP:ALLover)

Mere fra Ekstra Bladet+

Lad os hermed rose de radikale

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind