Kate Moss hyrer dobbeltgængere

Efter endt ophold på en afvænningsklinik vil supermodellen Kate Moss gøre alt for at få lidt fred. Derfor har hun hyret tre dobbeltgængere

Kate Moss vil være i fred. Derfor har hun hyret tre dobbeltgængere. (Foto: AP)
Kate Moss vil være i fred. Derfor har hun hyret tre dobbeltgængere. (Foto: AP)
Kokain-Kate, der blev fotograferet med næsen dybt begravet i en bane af de hårde stoffer, er nu blevet udskrevet fra afvænningsklinikken i Arizona i USA. Spørgsmålet er så, hvor supermodellen befinder sig i verden.

Politiet i Kate Moss' hjemland, England, har ikke lagt skjule på, at hvis hun viser sig på britisk grund, vil hun blive anholdt og stillet retsligt til ansvar for sin omgang med stofferne.

Som et forsøg på at narre både politiet og verdenspressen har modellen nu taget temmelig alternative metoder i brug, skriver den engelske avis Daily Star. Kate Moss skal angiveligt have hyret ikke mindre en tre dobbeltgængere og placeret dem forskellige steder i verden for at gøre forvirringen total.

En af modellerne er spottet i New York, en anden på Barbados og en tredje har taget flyet fra Los Angeles til London. Kate Moss selv er set i et ferieparadis i Caribien....eller er hun?

Det er ifølge den engelske avis modellens venner, der har opfordret hende til at finde velegnede dobbeltgængere.

- Alle de tre kopier ligner Kate meget. En lille forskel er, et en af dem er lavere end hende, men de to andre er noget højere. Det er klart, at de ikke ser helt så fantastiske ud som Kate. Kommer man helt tæt på, kan man godt se forskel, men det er jo også bare meningen, at de skal tage lidt af opmærksomheden fra hende, siger en kilde til avisen.