Newton-John trygler om hjælp

Olivia Newton-John kommenterer før første gang sin kærestes mystiske forsvinden og trygler offentligheden om hjælp til at finde ham

Olivia Newton-John har ikke hørt fra sin kæreste, siden han forsvandt i forbindelse med en fisketur for knap to måneder siden. (Foto: AP)
Olivia Newton-John har ikke hørt fra sin kæreste, siden han forsvandt i forbindelse med en fisketur for knap to måneder siden. (Foto: AP)
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte
- Jeg har et stort håb om, at min dyrebare ven er i live og har det godt. Jeg er taknemmelig overfor myndighederne, der arbejder så hårdt på at finde Patrick, som jeg elsker utrolig højt. Jeg beder alle, der måtte ligge inde med oplysninger, om at være søde at stå frem, sagde fortvivlede Olivia Newton-John mandag til nyhedbureauet AP.

Newton-Johns talsmand, Gavin de Becker, oplyser, at Newton-John er i tæt kontakt med efterforskerne og McDermotts familie i USA.

Olivia Newton-Johns kæreste gennem ni år, den 48-årige kameramand Patrick McDermott, forsvandt for knap to måneder siden i forbindelse med en fisketur på en båd ud for den Californiske kyst.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner selvskade for regeringen og Danmark

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind