Kim Bodnia køber millionvilla

Bodnias hus til 3,2 mio. kr. i Nordsjælland ejes af hans familieselskab

Følg Internationale kendte
Dansk film og teaters mest foruroligende desperado, Kim Bodnia, har droppet landlivet på Falster og er flyttet tilbage til sine barndomsrødder i Nordsjælland. For godt tre mio. kr. har han købt hus i Høsterkøb i Birkerød Kommune.

Huset ejes af et anpartsselskab, Bella Entertainment, der er et rigtigt familieselskab. Foruden Kim Bodnia udgøres ledelsen af farmand Arne Bodnia og familiemedlemmerne Rita Bella Bodnia og Lena Bodnia Nielsen.

Bodnia-selskabets vigtigste forretningsområde er ifølge ledelsesberetningen i det netop offentliggjorte regnskab produktion af film og dermed beslægtet virksomhed.

MED I NYE FILM
Det har givet et beskedent overskud på 87.000 kr. men faktisk går det en hel del bedre for Bodnia som filmkøbmand, end dette tal umiddelbart indikerer. For bruttofortjenesten er på 1,5 mio. kr., der bl.a. er gået til at betale afdrag og renter på million-villaen, som er belånt for 2,5 mio. kr. hos kreditforeningen og yderligere en mio. kr. i banken. Hertil kommer 480.000 kr. i lønninger. Dermed slipper Bodnia-familien med at betale 14.000 kr. i selskabsskat.

Kim Bodnia får dog ikke meget tid til at nyde sommerlivets glæder i Høsterkøb. Han står øverst på rollelisten, når optagelserne til den nye danske film 'Dagen og Vejen' efter John Nehms roman optages i og omkring Svendborg til sommer.

Han skal spille en selvcentreret og magtfuld storbonde og sognerådsformand. Filmen produceres af Asa Film og Easy Film i samarbejde med det nyetablerede selskab FilmFyn. Budgettet er på 22 mio. kr. Instruktøren er Jørn Fauerschou.

Seneste nyt

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.