Giggs elskerinde skilt fra manden

Fodboldspilleren Ryan Giggs' elskerinde skal nu skilles fra sin mand, som også er Giggs bror

Ryan Giggs må nok tage en del af skylden for, at hans brors ægteskab er gået i vasken. I hvert fald havde han en otte år lang affære med svigerinden og gjorde hende også gravid. (Foto: Matt Dunham/AP)
Ryan Giggs må nok tage en del af skylden for, at hans brors ægteskab er gået i vasken. I hvert fald havde han en otte år lang affære med svigerinden og gjorde hende også gravid. (Foto: Matt Dunham/AP)

Det bliver måske lidt lettere i fremtiden at holde familiefester i Ryan Giggs' familie. Manchester United-spillerens svigerinde vil nemlig ikke være at finde ved middagsbordet.

Otte år lang affære
I 2011 kom det frem, at fodboldstjernen havde et otte år langt forhold til sin egen svigerinde Natasha Giggs.

Natasha var gift med Ryans bror Rhodri, og parret har to børn sammen. I løbet af affæren med Ryan blev Natasha gravid, men valgte at få en abort.

Ryan Giggs med sin kone Stacy, der kræver, at han går i behandling for sin sexgalskab. (Foto: PA) Intl. kendte Giggs gjorde sin svigerinde gravid

Giggs tilgivet
Da skandalen havde lagt sig, valgte Ryans kone Stacy at tilgive United-spilleren. Men så godt er det ikke gået for Rhodri og Natasha.

The Sun skriver nemlig, at parret er i færd med at blive skilt. Det er Rhodris manager, som bekræfter nyheden til avisen.

- De har begge to ventet på, at skilsmissen skal gå igennem. De er fortsat venner og valgte at give forholdet en ny chance, efter at støvet havde lagt sig, men de klarede ikke at glemme fortiden, fortæller en ven ifølge Daily Mail.

Rhodri Giggs tilgiver sin kone for otte års utroskab. (Privatfoto) Premier League Rhodri Giggs: Min bror er en ormRyan Giggs har haft et forhold til sin brors kone i otte år. (Foto: AP) Intl. kendte Giggs' bror er også en knaldekonge

1 af 3 Natasha Giggs blev i første omgang tilgivet af sin mand, men nu er ægteskabet endeligt opløst. (Privatfoto)
2 af 3 Rhodri Giggs står tilbage som den forsmåede hanrej. Men han holdt sig efter sigende heller ikke tilbage, når det kom til at søge selskab uden for ægtesengen, har en tidligere elskerinde fortalt. (Foto: PA)
3 af 3 Ryan Giggs må nok tage en del af skylden for, at hans brors ægteskab er gået i vasken. I hvert fald havde han en otte år lang affære med svigerinden og gjorde hende også gravid. (Foto: Matt Dunham/AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer