Annonce:
Annonce:

30-år efter ABBA’s brud: Anni-Frid har formue på 1,5 milliarder

Den 67-årige tidligere ABBA-sangerinde Anni-Frid Reuss lever et stille og roligt liv i en lejlighed i Schweiz

Anni-Frid fra ABBA er i dag 67 år gammel. Og hun har en formue på 1,5 milliarder. (Foto: AP)
Anni-Frid fra ABBA er i dag 67 år gammel. Og hun har en formue på 1,5 milliarder. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Anni-Frid Reuss var en af de to kvindelige frontfigurer i det svenske popband ABBA, der har solgt mere end 400 millioner albums i hele verden. Den tidligere Abba-sangerinde er med sine 67 år netop trådt ind i pensionisttilværelsen. Men hun behøver overhovedet ikke at frygte, at der i fremtiden ikke kommer smør på brødet.

Fältskog afviser ikke ABBA-genforening

Ifølge den svenske avis Expressen har Anni-Frid Reuss nemlig en formue på hele 1,5 milliarder kroner. Og hendes bankkonto bliver årligt fyldt op med millioner af kroner, der udelukkende stammer fra royalty-indtægter på grund af hendes fortid i ABBA.

 

Anni-Frid har også flere boliger, heriblandt en stor lejlighed i byen Zermatt i de schweiziske alper, hvor hun har boet de sidste 13 år, siden hendes ægtemand Ruzzo Reuss døde i 1999. Men Anni-Frid har også et hus i Sverige samt et hus på Mallorca.





ABBA er nu i rockens Hall of Fame

Annonce:

Blandt de 300 mest rige i verden
I hjemlandet Sverige ligger hun stadig på listen over de 300 mest rige mennesker i verden, som hvert år offentliggøres af det svenske tidsskrift Bilanz. Her ligger hun på plads 231 blandt verdenskendte som Tina Turner, Michael Schumacher og Phil Collins.

I den svenske ski-by Zermatt lever Anni-Frid imidlertid ikke et luksusliv på de bonede gulve med springende champagne-propper. Hun lever tværtimod en stille og rolig tilværelse, hvor hun forsøger at ligne alle de andre almindelige borgere i byen.

Den svenske avis Expressen har netop besøgt byen Zermatt, hvor flere af byens borgere fortalte, at de ofte ser Anni-Frid Reuss i den lille lokale købmandsbutik Coop, hvor hun som alle andre leder efter et godt tilbud til aftensmaden.

- Hun opfører sig slet ikke, som man normalt ville forvente af en sådan stjerne. Hun har selvfølgelig et godt liv her i Zermatt, men hun er klædt som alle andre kvinder her i byen, og man kan slet ikke se på hende, at hun er så rig. Og så er hun så venlig, siger butiksassistenten Emilia Caldeira til Expressen.



Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: