Lavede frivillig brystsmutter foran Richard Gere

Den 24-årige Amal Fashanu viste sit ene bryst frem på den røde løber i London til gallapremieren på Richard Geres nye film 'Arbitrage'

Den 24-årige Amal Fashanu mødte op i en fræk rød leopard-kjole, der afslørede hendes ene bryst.(Foto: Polfoto)
Den 24-årige Amal Fashanu mødte op i en fræk rød leopard-kjole, der afslørede hendes ene bryst.(Foto: Polfoto)

Den 24-årige Amal Fashanu er mest kendt for at være niece til den tidligere Wimbledon-tennis-spiller John Fashanu, der i dag arbejder som TV-vært. Men ved premieren på Richard Geres nye film 'Arbitrage' igår aftes i London, så det ud, som om hun også gerne ville være kendt for noget andet.

Hun stjal nemlig al opmærksomheden fra de andre kendisser på den røde løber ved at møde op i en superfræk rød leopard-kjole, der mere eller mindre hele tiden afslørede hendes højre bryst for fotograferne. På et tidspunkt viste hun oven i købet så meget bryst, at man også kunne se brystvorten.

Normalt ville man kalde et sådant stunt for en brystsmutter. Men med tanke på kjolens udforming er det nok mere passende at kalde det for 'en frivillig brystsmutter'.

Læs også:

TV: Julia Roberts-klassiker som sexfilm

I filmen 'Arbitrage' af filminstruktøren Nicholas Jarecki spiller Richard Gere en finans-fyrste, der ved salget af sit eget finans-imperium kommer til at lave en alvorlig fejl, der gør, at han må søge hjælp hos en usædvanlig person. På filmens rolleliste finder manogså Tim Roth, Susan Sarandon, Brit Marling og Laetitia Casta.

Læs også:

Richard Gere skamroser dansk film