Annonce:
Annonce:

Jack Osbourne om sklerosen: Jeg mistede synet

Ozzy Osbournes søn, Jack, fik sit livs chok, da han for fem uger siden fik konstateret sklerose

Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Jack Osbourne fortæller, at han i tre år har oplevet forskellige symptomer på sygdommen sklerose, men han anede ikke, at han var syg, før lægerne stillede den frygtelige diagnose for fem uger siden.

Han har haft problemer med blæren og maven - og for to år siden oplevede han for første gang en længere periode, hvor benene var følelsesløse. Men mest chokerende var det, da han var tæt på at blive blind, fortæller han.

– Jeg mistede over 80 procent af synet på det ene øje. Det var forfærdeligt, men heldigvis har jeg genvundet det meste af mit syn, siger 26-årige Osbourne, der er søn af rocklegenden Ozzy Osbourne.

Annonce:

Trods den triste anledning var Jack Osbourne i fint humør, da han onsdag talte ud om sklerosen i talkshowet 'The Talk'. Han havde taget sin mor, Sharon Osbourne, med i studiet, og hun klarede opgaven bedre end dagen før, hvor hun flere gange blev overmandet af følelserne.

Baby-lykke
Jack Osbourne, der netop er blevet far, siger, at han ikke har haft tid til at være nedtrykt over diagnosen. Han og kæresten, Lisa Stelly, har haft travlt med datteren Pearl, der blev født i april.

– Helt ærligt. Jeg har det fint, forsikrer Osbourne og siger, at han endnu er ved at lære sygdommen at kende.

– Der er begrænset viden om sklerose, og derfor har jeg tænkt mig at fortælle meget om sygdommen, siger han og tilføjer, at han har ændret sin livsstil med mere motion og sundere mad.

– Det er faktisk slet ikke så skidt. Han skal nok klare det, tilføjer Lisa Stelly, der var med i studiet via videoforbindelse.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: