Annonce:
Annonce:

Johnny Depp krævede at dø i ny film

Verdensstjernen Johnny Depp medvirker i en lille rolle i filmen '21 Jump Street', der er baseret på tv-serien af samme navn fra 1980' erne, der startede hans karriere

Jonah Hill og Channing Tatum i rollerne som de to undercover-betjente Schmidt og Jenko, der skal afsløre en narkoring på en highschool.(Foto: Sony Pictures)
Jonah Hill og Channing Tatum i rollerne som de to undercover-betjente Schmidt og Jenko, der skal afsløre en narkoring på en highschool.(Foto: Sony Pictures)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

MEXICO (Ekstra Bladet): Det er sjældent, at skuespillere har så meget magt, at de lige frem kan kræve at dø i de roller, som de får tilbudt af diverse filminstruktører. Men hvis man hedder Johnny Depp, kan det altså godt lade sig gøre.

Det afslører komikeren og skuespilleren Jonah Hill overfor Ekstra Bladet, da vi møder ham på Hotel Ritz Carlton i Cancun i Mexico. Jonah Hill spiller hovedrollen i den nye film '21 Jump Street', som han også selv har skrevet manuskriptet til.

Se trailer over artiklen

Filmen er baseret på den populære tv-serie af samme navn, der blev vist i 103 afsnit fra april 1987 til april 1991 - og som med katapultfart satte gang i verdensstjernenen Johnny Depps fantastiske karriere.

LÆS OGSÅ:

Se verdens to sjoveste betjente

Filmen '21 Jump Street' tager som tv-serien udgangspunkt i to helt unge politibetjente, der bliver sendt undercover til en highschool for at optrævle en narkoring.

Annonce:

Vi faldt på knæ for Depp
Hvordan fik I egentlig overtalt Johnny Depp til at medvirke i filmen?

- Jeg sendte i første omgang sammen med filminstruktøren Phil Lord et brev til Johnny Depp. Herefter angreb vi ham fra alle sider og gik ned på knæ og tiggede og bad ham om at medvirke i filmen. Og til sidst sagde han ja. Og jeg tror faktisk, at han gjorde det af sentimentale grunde.

- Ved at optræde i vores film kunne Johnny Depp nemlig sætte et ordentligt punktum for sin medvirken i den tv-serie, der i 1980' erne startede hele hans karriere. Han bliver jo bogstaveligt talt dræbt i vores film. Og det er sgu da et punkttum, der vil noget, forklarer Jonah Hill og filminstruktøren Phil Lord tilføjer:

Annonce:

- Ja, og det var oven i købet ham selv, der krævede, at han ville dø i rollen. Han forlangte også, at han ville optræde iført en turban, og at hans karakter på et tidspunkt skulle spise peanutbutter. Han fik dog ikke lov til at have en turban på, fortæller Phil Lord og tilføjer, at Johnny Depp opførte sig som en vaskeægte filmstjerne, da han på kun en enkelt optagedag indspillede sin rolle, der er en ældre udgave af den person, som han oprindeligt spillede i tv-serien.

Depp var ligeglad med rygeforbud
- Der var rygning forbudt i filmstudierne. Men Johnny Depp pulsede hele tiden løs på en cigaret. Men sådan er Johnny Depp, og der var ingen, der forlangte, at han skulle slukke sine cigaretter. Han var jo samtidigt meget givende og virkelig sjov, forklarer Phil Lord.

Annonce:

'21 Jump Street', der har premiere i de danske biografer i morgen, tager udgangspunkt i nørden Schmidt (Jonah Hill) og hans cool modsætning, Jenko (Channing Tatum) der er sluppet ud af pubertetens og skoletidens endeløse række af udfordringer og svidende nederlag. De klarer sig ved fælles hjælp gennem politiskolen, men bliver ikke i første omgang specielt dygtige politifolk. Så ledelsen gør en dyd af nødvendigheden og udnytter deres ungdommelige udseende til at forflytte dem til undercover tjeneste i ’Jump Street’ programmet, der har til formål at sende undercover politiagenter ind på gymnasier for at optrævle en narkoring, der forsyner eleverne med dope. De tror det er verdens nemmeste opgave, men da de kommer til gymnasiet – og selv om der kun er gået et par år – er alt pludselig det samme igen, og alle deres pubertære problemer vender tilbage – om end rollerne er byttet om siden sidst.

Pragtfuld pubertetshumor
Ekstra Bladets filmanmelder Kirstine Krefeld er iøvrigt meget begejstret for filmen, som hun giver fire stjerner og kalder for 'pragtfuld pubertetshumor':

’21 Jump Street’ er sjældent vellykket inden for genren – og virkelig sjov. På den der lidt primitive, pubertære drengerøvsmåde, forstås, men høj latter er jo høj latter. Kemien mellem hovedrolleindehaverne Hill og Tatum fungerer perfekt, lige som både replikker og fysiske stunts er forfriskende tænkt og udført. Det lykkes ’21 Jump Street’ at tage pis på action-komedie-klichéerne – samtidig med at den leverer varen med hæsblæsende biljagter, skydescener og en opbyggelig historie. Lur mig, om ikke ’21 Jump Street’ viser sig at være en af sommerens sjoveste film.'

LÆS HELE ANMELDELSEN I EKSTRA BLADET TORSDAG

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: