Brystbombens forvandling: - Jeg føler mig mere sexet end nogensinde

Hun blev berømt som den mandehungrende og kurvede brystbombe med eget tv-show. Nu har Jodie Marsh været gennem en sand forvandling

Jodie Marsh er ikke til at kende igen. (Foto: All Over og Twitter)
Jodie Marsh er ikke til at kende igen. (Foto: All Over og Twitter)
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Jagten på drømmemanden er blevet afløst af jagten på den mest muskuløse krop, en kvinde kan få.

32-årige Jodie Marsh har lagt sit liv fuldstædigt om, siden hun i 2007 blev kendt som den mandehungrende festsyge brystbombe, der for rullende kameraer ledte efter den perfekte ægtemand i programmet 'Totally Jodie Marsh: Who'll Take Her Up the Aisle'.

Hendes kurvede former og store barm gjorde hende den gang ret populær, og nu er Jodie Marshs krop igen kommet på alles læber - om end i en lidt anden sammenhæng.

Ukendelig
I september måned stillede hun op i en bodybuilder-konkurrence i Sheffield, og glamourmodellen var bogstaveligt talt ikke til at kende igen.

Hver en muskel og sene i hendes kunne ses på hendes ekstremt trænede krop - og Jodie Marsh elsker at se ud som hun gør nu.

- Jeg har aldrig haft det så godt som nu og min krop har aldrig føltes bedre, siger hun til den engelske avis Daily Mail.

Rekordtræning
Jodie Marsh har trænet de senest par år, men i sidste måneder inden konkurrencen gik hun amok i træningslokalet.

- På bare 50 dage er jeg gået fra at have 25 procent fedt på kroppen til kun at have 10. Jeg har taget fire kilo muskler på, men har tabt 10 kilo fedt. På otte uger har jeg opnået det, som andre normalt er seks til ni måneder om, fortæller hun stolt.

Eftertragtet
Siden den intense træning er startet for Jodie Marsh og de vanvittige bytyre er blevet droppet, er mændene begyndt at få øjnene op for brystbomben igen.

- Det har virkelig været noget af en øjenåbner. De seneste to år har ingen mænd været interesseret i mig. Jeg tvivlede på om jeg nogensinde ville få en kæreste eller så meget som en date igen. Men siden jeg er blevet bodybuilder, er der pludselig 50 mænd, der er interesserede i mig, siger hun The Sun.

- Jeg føler mig mere sexet nu, end jeg har gjort i 10 år, siger Jodie Marsh.

Mere fra Ekstra Bladet+

Qatar er et diktatur, styret af emiren og et præsteskab med rod i shariaen

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind