Livvagt: Jackson havde affære med Whitney

Michael Jacksons britiske livvagt, Matt Fiddes, hævder at popkongen drømte om at blive gift med Whitney Houston

Whitney Houston var 28 år og på toppen af sin karriere, da hun angiveligt havde en affære med Jackson.
Whitney Houston var 28 år og på toppen af sin karriere, da hun angiveligt havde en affære med Jackson.
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

De var to af halvfemsernes helt store stjerner og ifølge livvagten, Matt Fiddes, havde Michael Jackson og Whitney Houston en kortvarig og hemmelig affære, da de var på toppen af deres respektive karriere i 1991.

Det fortæller Michael Jacksons tidligere livvagt i et interview med The Sun:

- Det var en ultra-kort affære, men Michael kom sig aldrig over det. Han fortalte mig senere, at han havde håbet, at forholdet ville udvikle sig til mere, og jeg ved, at han drømte om at gifte sig med hende, fortæller den 33-årige brite, der forklarer, at han afslører affæren for at mane rygter i jorden:

- Jeg elskede Michael, og jeg ved, at denne historie vil aflive rygterne om, at han var et monster, der misbrugte børn - Michael var en helt almindelig heteroseksuel mand, mener Matt Fiddes, der fortæller, at Whitney Houston, en kort overgang boede hos popkongen på ranchen, Neverland:

Bodyguard: Jeg er far til Jacksons søn

- De mødtes fordi, de var to af de største stjerner på kloden og kom i de samme kredse. Michael og Whitney forstod øjeblikkeligt hinanden, og hun boede nærmest på hans ranch i den efterfølgende periode. De havde en kort affære som så mange andre unge mennesker, fortæller livvagten.

Da den angivelige affære stod på, var Michael Jackson 33 år gammel og Whitney Houston 28. De mødtes ti år senere, da popkongen blev hyldet ved en koncert i Madison Square Garden i 2001:

- For at være helt ærlig var der ingen af dem, der havde det særligt godt på det tidspunkt. De havde det begge rigtig dårligt. Michael og Whitney gav hinanden et kram og hviskede, at de elskede hinanden, forklarer Matt Fiddes.

Avis: Whitney havde affære med Jackos bror

Ifølge livvagten var Jackson rasende, da han senere fandt ud af, at hans bror, Jermaine, havde haft et sidespring med Whitney. Fiddes forklarer, at Michael stadig havde følelser for sangerinden:

- Han var rasende over affæren, men det hindrede ham ikke i at have dybe følelser for Whitney resten af sine dage.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+