Ke$ha skræmmer fyrene væk

Det er ikke nemt at få en date for den 24-årige og ret kontroversielle sangerinde Ke$ha

Ke$ha skræmmer mændene væk. (Foto: AP)
Ke$ha skræmmer mændene væk. (Foto: AP)

'Drengene står på rad og række, men de har ikke en chance, med mindre de ligner Mick Jagger'. Det er bare én af de ting, den 24-årige sangerinde Ke$ha synger i sangen "Tik Tok", som hun har haft et kæmpe hit med.

Men Ke$ha er slet ikke så eftertragtet hos det modsatte køn, som hun får det til at lyde i sangen. Faktisk er det svært for sangerinden at få en date - og hun mener selv, at det er hendes bramfri attitude, der skræmmer fyrene væk.

Men det betyder nu ikke, at hun har tænkt sig at ændre sin personlighed.

- Det er vigtig at vise, at kvinder kan være meget mere end bare sexobjekter - jeg vil aldrig bare sidde og se pæn ud, siger hun ifølge Female First.

Jeg skræmmer dem
- Jeg er klar over, at folk enten hader eller elsker mig, men enten så kan man være med til min fest eller f**** af, for jeg går ingen steder, siger hun og forklarer, at hun ikke har noget problem med, at fyrene bliver intimiderede af hende.

- Måske er der nogle fyre, der ikke tager kontakt til mig, fordi jeg skræmmer dem, men hvis det er sådan, så er det godt. Fyre burde være bange for mig, siger sangerinden.

0 kommentarer
Vis kommentarer