Bodyguard: Jeg er far til Jacksons søn

Michael Jacksons tidligere britiske bodyguard er gået rettens vej for at bevise, han er far til den afdøde sangers yngste søn

Blanket ses her sammen med sine ældre søskende, Paris Jackson og Prince Michael Jackson i januar i år. (Foto: Dan Steinberg)
Blanket ses her sammen med sine ældre søskende, Paris Jackson og Prince Michael Jackson i januar i år. (Foto: Dan Steinberg)
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

Matt Fiddes, der sørgede for Michael Jacksons sikkerhed, når popstjernen var i England, er taget til USA for at indgive retsdokumenter og for at kræve at se den nu 10-årige Blanket, hvis rigtige navn er Prince Michael Jackson II.

Han hævder at have givet Jackson en donation af sin sæd et år før Blanket blev født i 2002.

- Michael er deres far, og det vil jeg ikke ændre på, men jeg vil have børnene tilbage i mit liv. Den eneste måde det sker er ved at få rettens ord derpå. Jeg tror, Blanket er min, og jeg vil have det endelige bevis, siger han ifølge Femalefirst.co.uk

Læs også:

Seks fædre til Michael Jacksons tre børn

Matt Fiddes vil have samkvem med Blanket, men ifølge bodyguarden har Jacksons familie nægtet at tale med ham siden popkongens død i 2009. Angiveligt skulle Jacksons 81-årige mor, Katherine være bange for, at Fiddes er ude efter penge.

Læs også:

Mor Jackson: Fire år er ikke nok

Fiddes, der har tre andre børn, fortæller Jackson selv fortalte ham, at briten var Blankets rigtige far i november 2002.

- Han er mit barn, Matt, men jeg brugte din sæd til at lave ham, skulle Jackson have sagt.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+