Hendes bryster er for store til USA

Jennifer Love Hewitts bryster blev lavet mindre i photoshop af magasinet Entertainment Weekly, der mente at de var lidt for store

Skuespillerinden Jennifer Love Hewitt bliver i hele verden feteret for sin flotte figur og sin naturlige velskabte barm, men der er åbent nogen i USA, der mener, at hendes bryster er lidt for store til det amerikanske publikum.

Netop nu er der sat kæmpe plakater op i hele Los Angeles, der præsenterer Jennifer Love Hewitt med sin flotte naturlige barm i forbindelse med reklamer for hendes nye rolle i tv-serien 'The Client List'. Det anerkendte filmmagasin Hollywood Reporter har også valgt at vise Jennifer som Gud har skabt hende. Men ugebladet Entertainment Weekly mener åbenbart, at den smukke Jennifers barm er lidt for stor. De har nemlig ved hjælp af photoshop gjort hendes bryster mindre i forbindelse med reklamerne for tv-serien. Hendes flotte dobbelt D-skål blev pludselig digitalt forandret til en normal D-skål.

Min barm giver mig masser af fordele
Jennifer, der ofte pryder diverse forsiden på mande-magasiner på grund af sin flotte krop, har intet imod sine egne bryster. Hun mener tværtimod, at hendes barm giver hende masser af fordele.

- Jeg accepterer mine bryster, som de er. Og jeg er meget glade for dem. De sætter prikken over i'et på næsten alt tøj, som jeg har på, fortæller Jennifer.

LÆS OGSÅ:

Jennifer Love Hewitt præsenterer sig flot i den nye tv-serie. (PLANET PHOTOS) Intl. kendte Love Hewitt: Mine bryster er super

I den nye tv-serie spiller Jennifer Love Hewitt en enlig mor til to børn, der har et indbringende ekstra-job som luksus prostitueret.

- Jeg har virkelig lært, hvad det betyder at klæde sig i sexet undertøj. Og jeg nyder virkelig at have det på, fortæller Jennifer med et smil om sin rolle i tv-serien 'The Clients List', hvor hun ofte er meget frækt påklædt.

SE OGSÅ:

jennifer Love Hewitt blotter sin udskæring i traileren for 'The Client List'. (Foto: All Over Press) TV Se den her: Jennifer Love Hewitt i sexet tv-trailer

Den smukke brunette har været glad for at vise sine mere feminine sider i tv-serien.

- Jeg føler, at jeg netop har den rigtige alder til at gøre det. Jeg er 33 år gammel. Hvis jeg havde været yngre, havde jeg nok haft en anden følelse. Men jeg er altså en voksen kvinde.

- Jeg har fundet min egen feminitet. min egen styrke og min egen seksualiet i den rolle. Det har været virkelig lærerigt og sjovt samtidigt, siger smukke Jennifer.

LÆS OGSÅ:

Intl. kendte Se Jennifer strippe

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 
0 kommentarer
Vis kommentarer