Se Beyoncé - helt privat

Millioner af fans får nu mulighed for at følge Beyoncés dagligdag i billeder på superstjernens hjemmeside

Det er private fotos som dette, Beyoncé har lagt ud på sin hjemmeside. (Privatfoto/Beyoncé.com)
Det er private fotos som dette, Beyoncé har lagt ud på sin hjemmeside. (Privatfoto/Beyoncé.com)

R&B superstjernen Beyoncé giver sine fans et sjældent indblik i sit privatliv med relanceringen af hjemmesiden beyonce.com, hvor fans nu kan se billeder af sangerindens dagligdag med familien.

LÆS OGSÅ:

Blue Ivy mangler ikke noget. (Foto: AP) TV Beyoncés reder sin guldklump med en guldbørste

Beyonce har ellers tidligere gjort en dyd ud af at holde offentligheden så langt væk fra sit privatliv som muligt.

- Dette er mit liv i dag og gennem årene - set med mine øjne. Min familie, mine rejser, min kærlighed. Det er her, at jeg deler den med jer, skriver Beyoncé.

Private feriebilleder
På hjemmesiden kan man finde et væld af billeder fra sangerindens privatliv herunder af stjernen på ferie sammen med hendes mand Jay-Z - og af hende selv, mens hun var gravid.

LÆS OGSÅ:

Beyoncé luftede sig selv i aftes for første gang siden fødslen. (Foto: beyonceonline.com) Intl. kendte Så lækker er Beyonce efter fødslen

- Det har været længe undervejs, men nu har jeg endelig mit eget sted på nettet, skriver sangerinden på Facebook, hvor hun har over 34 millioner fans.

Beyoncé brugte samtidig lejligheden til at sende den første besked til sine 3,5 millioner Twitter-fans.

Den hemmelige ring
Sangerinden har været dygtig til at holde en nysgerrig sladderpresse på afstand. Således gik der fem måneder fra hun i al hemmelighed blev gift med manden Jay-Z, før verden fik vielsesringen at se.

Ifølge Forbes har parret en anslået formue på 72 millioner dollar, og nu er de altså langsomt begyndt at løfte sløret for deres liv i luksus.

LÆS OGSÅ:

Blue Ivy ligger svøbt i et tæppe i mors arme. (Privatfoto) Intl. kendte Her er Beyonces baby

I februar offentliggjorde parret overraskende de første billeder af deres nyfødte gennem det sociale netværk Tumblr i stedet for at sælge billederne til sladderpressen.

0 kommentarer
Vis kommentarer