Desperate housewife misbrugt som barn

Skuespiller og sangerinde Vanessa Williams afslører, at hun blev seksuelt misbrugt, da hun var ti år gammel.

Vanessa Williams taler ud i ny selvbiografi. (Foto: AP/Chris Pizzello).
Vanessa Williams taler ud i ny selvbiografi. (Foto: AP/Chris Pizzello).

Vanessa Williams blev misbrugt af datteren til en ven af familien, da hun var ti år gammel. Det afslører hun i sin nye selvbiografi, skriver Toronto Sun.

Sangerinden, der medvirker i successerien Desperate Housewifes, siger, at det er på tide, at hun taler ud om det, og at afsløringen skal være med til at hjælpe andre, der har været udsat for noget lignende.

I selvbiografien skriver Williams, at nogle venner af familien, der havde en datter, inviterede hende med på et besøg hos nogle af deres venner i Californien.

- Familien, de boede hos, havde to børn. Susan på 18, der røg, havde kørekort og var 'indbegrebet af cool'. Min ven Nancy og jeg sov i stuen. En nat kom Susan ind til os, skriver Williams.

Marcia Cross fik sit helt store gennembrud i 'Desperate Housewives'. (Foto: AP) Intl. kendte 'Desperate Housewifes' mister stjerne

- Hun sagde, at jeg skulle lægge mig på tæppet. Jeg var forvirret. Var det en leg? Mens jeg prøvede at forstå, hvad der skete, trak Susan mine natbukser af.

- Hvad er det, du gør, spurgte jeg? Bare rolig, det vil føles rart, svarede hun. Jeg kunne ikke bevæge mig. Hvad skete der? Jeg sagde ikke noget. Hun blev ved med at misbruge mig i jeg ved ikke hvor lang tid. Så trak hun mine natbukser op og hviskede 'sig det ikke til nogen'.

- Jeg kravlede tilbage i sengen og prøvede at forstå, hvad der var sket.

Kathryn Joosten fra Desperate Housewives er blevet ramt af kræft - igen. (Foto: AP) TV Desperate Housewifes ramt af kræft

- I mange år holdt jeg Susans besøg for mig selv. Jeg forstod det ikke rigtigt, før jeg kom på college. Jeg var sammen med min kæreste, og så røg det pludseligt ud af mig. 'Åh Gud, jeg er blevet misbrugt!' Efter det besøg følte jeg, at noget var forandret i mig.

Den nu 49-årige Grammy-vindene sangerinde siger dog, at hun har det bedre nu. Til People magazine siger hun, at hun ikke dvæler ved fortiden.

0 kommentarer
Vis kommentarer