Madonnas rejserplaner solgt til pressen

En ansat hos det britiske luftfartsselskab Virgin Atlantic har solgt oplysninger om berømtes rejseplaner

Tip er helt nødvendige for paparazzi-fotografer for at få de rigtige skud af kongelige og internationale popstjerner i hverdagsagtige eller kompromitterende situationer.

En hemmelig kilde i luftfartsselskabet Virgin Atlantic har angiveligt over for det britiske paparazzibureau Big Picture afsløret rejseplaner for popstjerner som Madonna, Rhianna og Debbie Harry.

Big Picture har i en række uformelle e-mails, som avisen The Guardian har fået indsigt i, fået oplysninger om 70 top celebreties nøjagtige rejseplaner med Virgin Atlantic.

Læs også:

Madonna gik til (mod)angreb på sin manager. (Screendump) INTL. MusikNYT Overrasket Madonna svarede igen med lagkage

Omfanget af de påståede brud på privatlivets fred, som også omfatter rejseplaner for prinsesse Beatrice sidste år, sætter igen fokus på de britiske mediers ulovlige handel med private oplysninger.

Angiveligt er de to BBC-ikoner Jeremy Clarkson og James May efter en tur til Sydafrika, hvor de optog programmet Top Gear Live, blevet fotograferet til Big Picture, da de vendte tilbage til London fra Johannesburg.

Der er talrige andre eksempler på, at kendtes rejseplaner med det populære luftfartsselskab er blevet afsløret i e-mails til paparazzibureauet i London. Alt peger på en medarbejder hos Virgin.

Læs også:

Madonna - amerikanerens nye album topper i Storbritannien. (Foto: AP/Evan Agostini) INTL. MusikNYT Madonna overgår Elvis Presley

Selv om Virgin Atlantic ikke har bekræftet, at de pågældende e-mails er sendt af en af selskabets ansatte, så har undersøgelser, The Guardian har foretaget, påvist deres ægthed.

Adskillige af berømthederne har befundet sig og er blevet fotograferet i de lufthavne, som er omtalt i de pågældende e-mails.

Virgin Atlantic siger, at man undersøger sagen, mens fotobureauet Big Pictures ikke ønsker at udtale sig i sagen.

Den britiske myndighed, der tager sig af presselovgivningen, ICO, sagde fredag, at man vil undersøge, om de påståede afsløringer er en overtrædelse af den britiske databeskyttelseslovgivning.

0 kommentarer
Vis kommentarer