Rapport: Whitneys badeværelse flød med kokain

Sangdivaen blev fundet nøgen med blod ud af næsen. Samtidig flød badeværelset med kokain, afslører rapport

Whitney Houston var 48 år, da hun døde på et hotelværelse i Beverly Hills. (Foto: AP)
Whitney Houston var 48 år, da hun døde på et hotelværelse i Beverly Hills. (Foto: AP)

Whitney Houstons sidste time på et hotelværelse i Beverly Hills involverede kokain, en lille ske, et spejl og et rør af sammenrullet papir - genstande, der normalt anvendes af narkomisbrugere.

Det slår retsmedicineren i Los Angeles fast i en rapport, der er blevet offentliggjort onsdag.

Det var popstjernens personlige assistent, der fandt Houston livløs i badekarret, hvor hovedet var under 30 centimeter vand. Sangerinden var nøgen og havde blod 'strømmende' fra næsen.

Houston var 48 år, da hun døde, og havde en lang historie med misbrugsproblemer bag sig. Politiet fandt da også kokainrester på adskillige overflader i badeværelset, fremgår det af rapporten om popstjernens død den 11. februar.

Den 42-siders rapport giver flere detaljer end den første rapport, der blev offentliggjort i sidste måned og konkluderede, at sangerinden druknede efter at have taget kokain, som kan have forårsaget et hjertestop.

Rapporten anfører drukning som dødsårsag - sammen med 'hjertesygdom og kokainforbrug'. Desuden blev der fundet rester af marihuana, allergimedicin og beroligende midler i Whitney Houstons krop.

Politiet i Los Angeles har tidligere udtalt, at der ikke er grund til at tro, at der ligger noget kriminelt bag Whitney Houstons død. Det bekræfter rapporten fra retsmedicineren.

0 kommentarer
Vis kommentarer