Sarah Palin skal være vært på tv-show

Den tidligere vicepræsidentkandidat Sarah Palin bliver gæstevært på det amerikanske Today Show

De seneste år har Sarah Palin været politisk kommentator for den højreorienterede tv-kanal Fox News, så hun er ikke helt uvant med at lave tv. (Foto: Ed Andrieski/AP)
De seneste år har Sarah Palin været politisk kommentator for den højreorienterede tv-kanal Fox News, så hun er ikke helt uvant med at lave tv. (Foto: Ed Andrieski/AP)

Selvom det er fire år siden, Sarah Palin var på alles læber i sit mislykkede forsøg på at blive vicepræsident for republikanerne, så er hun langt fra glemt.

Ikke nok med, at der nu findes en film om hendes bedrifter med selveste Julianne Moore i hovedrollen, så er hun også blevet spurgt, om hun vil være gæstevært på det populære morgenprogram Today Show på NBC.

Læs også:

Sarah Palin er ikke en billetsælger, hverken på film eller i bogform. (Foto: AP/Craig Ruttle). Film Ny Sarah Palin-film sælger ingen billetter

- Palin kommer tirsdag klokken 7, hvor hun først vil blive interviewet om dagens politiske nyheder. Bagefter vil hun være medvært den næste time og være med i forskellige dele af showet, siger en talsmand fra NBC til E! News.

På hjemmesiden skriver NBC, at hun vil 'vise en side af sig selv, som aldrig før er set'.

De seneste år har Sarah Palin været politisk kommentator for den højreorienterede tv-kanal Fox News, så hun er ikke helt uvant med at lave tv.

Læs også:

Her er stikordene, som Palin ikke kunne huske: 'Energi', 'Skat' og 'Løft den amerikanske moral'. Det står også 'Budget-nedskæringer' men ordet 'budget' er tilsyneladende streget over. (Foto: AP) Politik Palin 'snød' for åben skærm

NBC har i længere tid prøvet at få hende med i Today Show.

- De har forsøgt at få det i stand siden de selv lavede et program, hvor de besøgte hende i hendes hjem i Wasilla i 2008.

- Beslutningen er taget på den baggrund, at hun kender til politik, hun er en hockey-mom og så har hun erfaring i at lave tv fra de sidste par år, forklarer NBC's talsmand.

0 kommentarer
Vis kommentarer