Ronan Keating er igen single

Utroskab fra den 35-årige Boyzone-forsanger førte til skilsmisse

14 års ægteskab er slut. Ronan Keatings sidespring for to år siden ødelagde forholdet. (Foto: Matt Faber/AP)
14 års ægteskab er slut. Ronan Keatings sidespring for to år siden ødelagde forholdet. (Foto: Matt Faber/AP)

Han har sat tusindvis af pigehjerter i brand, og nu får de igen en chance for at gafle Boyzone-sangeren Ronan Keating, efter at han og konen Yvonne Keating har sendt skilsmissepapirerne afsted. Det skriver Bang Showbiz i dag.

Børnene har fået besked
Parret tog angiveligt allerede beslutningen i november, men har villet give børnene Jack, Missy og Ali på henholdsvis 13, 11 og seks besked, før at historien ramte avisernes forsider.

Irske Ronan Keating og modelkonens forhold fik et alvorligt skud for boven, da Ronan Keating kom lidt for tæt på danseren Francine Cornell på en Boyzone-tour i sommeren 2009.

Se billede af hende på Daily Mail

Den 35-årige Ronan og den to år ældre Yvonne prøvede at give ægteskabet en ny chance, men ifølge venner var skaden sket.

Læs også:

Ronan Keating ses her med sin kone Yvonne. Parret har været gift i 12 år, men er nu på vej mod en skilsmisse, fordi Ronan Keating var utro sammen med en ung danserinde.(Foto: All Over Press) Intl. kendte Saftig sex-sms skyld i skilsmissen

- De har prøvet at redde forholdet i næsten to år. Men når det først er gået i stykker, kan det ikke altid repareres. De kunne ikke samle stumperne, siger en ven tæt på parret.

0 kommentarer
Vis kommentarer