Realityduller er idioter

Jon Hamm fra tv-serien Mad Men, langer ud efter realityduller som Paris Hilton og Kim Kardashian

Jon Hamm (til højre), også kendt som Don Draper i Mad Men, sammen med instruktøren for serien Chase Saphire. ( Foto: AP)
Jon Hamm (til højre), også kendt som Don Draper i Mad Men, sammen med instruktøren for serien Chase Saphire. ( Foto: AP)


Jon Hamm, også kendt som Don Draper i Mad Men, sammen med instruktøren for serien Chase Saphire. De to kan godt vænne sig til at se mere til hinanden. Mad Men kører videre i yderligere tre sæsoner. ( Foto: AP) Intl. kendte Mad Men stjerne: Serien skal stoppe

Skuespilleren Jon Hamm anklager realitystjerner som Kim Kardashian og Paris Hilton for at gøre dumhed moderne.

Mad Men-stjernen er rystet over fordummelsen i populærkulturen i den seneste tid, hvor det at være en "forbandet idiot" nærmest er en garanti for succes, som han udtrykker det.

Han fremhæver hotelarvingen Paris Hilton og realitystjernen Kim Kardashian som lysende eksempler på problemet.

- Vi er i en tid, hvor ideen om at være 'en del af eliten' på en måde bliver anset for at være negativt. Om det er Paris Hilton eller Kim Kardashian eller andre, så bliver dumhed hyldet, siger Hamm ifølge Toronto Sun til Elle Magazine.

- At være en 'forbandet idiot' er noget man kan slå mønt af i vores kultur, for du bliver belønnet for det, siger Jon Hamm.

- Det at være fuldstændig uinteressant er blevet cool. Det bliver hyldet. Det giver slet ingen mening for mig, tilføjer han.

Jon Hamm er mest kendt for sin rolle som den cool reklamemand Don Draper i den prisbelønnede tv-serie Mad Men.

Paris Hilton og Kim Kardashian er derimod kendt for forskellige realityprogrammer. Paris Hilton blev kendt i The Simple Life, mens Kim Kardashian optræder med resten af familien Kardashian i Keeping Up With the Kardashians.

0 kommentarer
Vis kommentarer