Jacksons datter: En anden synger min fars stemme

Paris Jackson hævder, at hendes far ikke synger på et album fra 2010

Paris Jackson hævdede i 2008, at stemmen i  'Hold My Hand', der er på albummet 'Michael fra 2010' ikke er Jacksons, men en anden mands stemme. Her ses hun selv på scenen (Foto: AP)
Paris Jackson hævdede i 2008, at stemmen i 'Hold My Hand', der er på albummet 'Michael fra 2010' ikke er Jacksons, men en anden mands stemme. Her ses hun selv på scenen (Foto: AP)

Hans stemme er kendt for de fleste af os. The King of Pop gik bort i sommeren 2009, og siden kom albummet 'Michael' året efter. Men nu hævder datteren Paris Jackson, at stemmen på albummet i virkeligheden er en anden sanger.

LÆS OGSÅ:

Jacksons læge: Stress slog ham ihjel

Afsløret på videochat
Den snart 14-årige Paris havde fortalt sine venner under en videochat, at stemmen i virkeligheden er en sanger ved navn Jason Malachi. Chatten fandt sted for år tilbage, før albummet blev udgivet. Her spillede den unge Paris nummeret 'Hold my hand' for seerne.

LÆS OGSÅ:

Paris: Far lærte mig at græde på kommando

Sang hele tiden
Under videochatten spurgte en seer, hvorfor stemmen ikke lød som Jacksons. Hertil svarede Paris:

- Det er fordi, det IKKE er ham. Det er ikke ham, som synger på albummet. Gå online. Gå på YouTube og søg på Jason Malachi. Det er ham! Jeg ville vide, om det er Michael. Han synger for mig hele tiden, sagde datteren under chatten ifølge TMZ.com.

Ifølge TMZ.com nægter både Malachi og pladeselskabet Sony, at påstandene er sande.