Pitts piger efterligner hinanden

Angelina Jolies kjole til Oscar-festen er næsten den samme, som Jennifer Aniston bar til en Golden Globe-uddeling

Pitts piger kan godt lide at vise sig frem i det samme tøj på den røde løber. (Foto: AP Photo/Matt Sayles oh AP Photo/Mark J. Terrill)
Pitts piger kan godt lide at vise sig frem i det samme tøj på den røde løber. (Foto: AP Photo/Matt Sayles oh AP Photo/Mark J. Terrill)

Brad Pitt løb ikke af sted med en Oscar i nat for den mandlige hovedrolle i 'Moneyball.' Men til gengæld trak han en af Hollywoods smukkeste kvinder, Angelina Jolie, efter sig på den røde løber.

LÆS OGSÅ:

Angelinas ben laver en Pippa

Det ser dog ikke ud til, at der er meget variation i de piger, som skuespilleren Brad Pitt udvælger. De er unge og smukke - og så ligner de næsten hinanden!
For Angelina Jolie mødte op på den røde løber til nattens Oscar-uddeling i en smuk, sort kjole med en asymmetrisk slids fra Versace. En kjole, som Jennifer Aniston næsten bar magen til i forbindelse med en Golden Globe-fest i 2010.

LÆS OGSÅ:

Her er de smukkeste Oscar-kjoler

48-årige Brad Pitt og Aniston blev gift i 2000, men blev skilt blot fem år efter. Kun en måned efter fandt skuespilleren sammen med den 36-årige skønhed Angelina Jolie.

I dag har parret seks børn og har planer om at spille sammen i en ny film sammen

- Vi taler om det, vi har en idé, sagde skuespillerinden Angelina Jolie på den røde løber til Oscar-festen.

Sidste gang vi så Pitt og Jolie sammen var i filmen 'Mr. & Mrs. Smith' fra 2005.