The Hoff frier til kæresten for sjette gang

Tv-stjernen David Hasselhoff vil endnu en gang gå på knæ. Frieriet skal ske ved en rugbykamp i Wales

David Hasselhoff er klar til at fri igen. (Foto: AP)
David Hasselhoff er klar til at fri igen. (Foto: AP)

Den tidligere Baywatch-strandløve David Hasselhoff kæmper videre for at få sin kæreste Hayley Roberts til at bære en vielsesring.

Hele fem gange tidligere har Roberts sagt nej til Hasselhoffs frieri, men nu vil The Hoff gå på knæ ved en rugbykamp. Det skriver magasinet Female First.

Parret skal 10. marts overvære kampen mellem Wales og Italien på Cardiff Millennuim Stadium. Til spørgsmålet om, hvor Hasselhoff vil fri næste gang, svarer han:

- Måske det bliver til rugbykampen i Cardiff.

Friede hos hajer
Den 59-årige tv-stjerne har tidligere friet en række usædvanlige steder - blandt andet på toppen af Sydney Harbour Bridge og foran en elefant under en safaritur. The Hoff mener dog selv, at det bedste frieri var, da parret var omgivet af hajer.

LÆS OGSÅ:

Hasselhoff frier på toppen af berømt bro

- Omgivelserne var farlige, og mens jeg friede, kunne hun ikke andet end at grine, fordi vi først var ved at lære hinanden at kende.

- Jeg har det skønt, for jeg har fundet en kvinde, der kan lide mig, sagde han til det britiske TV-program 'This Morning'.

The Hoff og hans 28 år yngre kæreste har flettet fingre i et års tid. Hasselhoff har været gift to gange før og er far til to døtre.

LÆS OGSÅ:

Hasselhoff forstår ikke sin unge kæreste

Hoffs hang til våde varer
Ud over sin tid som strandløve i tv-serien Baywatch er Hasselhoff især kendt for sin hovedrolle i tv-serien 'Knight Rider' fra 1980'erne. The Hoff har dog også trukket overskrifter i tabloidpressen på grund af store problemer med de våde varer.

Han blev blandt andet smidt ud af den amerikanske udgave af 'Britain's Got Talent', fordi han drak for meget alkohol.

Og i 2007 optog hans datter en video af ham, hvor han døddrukken lå på et gulv og prøvede at spise en burger. Videoen gik verden rundt, da den blev lækket på nettet.