De spyttede på verdens mest sexede kvinde

Den 36-årige Mad Men-brystbombe Christina Hendricks er flere gange blevet kåret som verdens mest sexede kvinde, men hun har bestemt ikke altid været lige populær

Mad Men-superstjernen havde en særdeles hård opvækst. (Foto: AP)
Mad Men-superstjernen havde en særdeles hård opvækst. (Foto: AP)


Se Christinas store barmMine bryster er for store til badedragtRefn er vild med brystbombe

Christina Hendricks er kendt som den rødhårede brystbombe i Mad Men-serien på tv og i Nicolas Winding Refns actionbrag 'Drive'.

Hun er i flere omgange blevet kåret som mændenes varmeste drøm, men da hun var ung, var hverdagen en kamp for overlevelse blandt skolekammeraterne.

I et nyt interview med The Mirror fortæller hun, at hendes skolekammerater dagligt mobbede hende og gjorde nar af hende.

- På skolen var der en lang gang, hvor der stod børn på hver side og spyttede på mig. Det var som en scene på 'Fluernes Herre', siger Christina Hendricks.

Mange kendte mobbeofre
I dag er hun som bekendt en anerkendt og populær skuespiller, og hun har et godt råd til andre unge, der bliver mobbet.

- Hvis jeg kunne rejse tilbage i tiden og sige noget til mig selv som 14-årig, så ville jeg sige: 'Tag det med ro. Du kommer til at gøre, præcis som du vil, mens de, der er idioter i dag også er det om 20 år', siger hun.

Christina Hendricks er ikke alene om at fortælle omverdenen om sin mobbehistorie. Tidligere har blandt andre Robert Pattinson, Christian Bale og Winona Ryder været på banen med lignende historier.