Vil efterforske Whitneys død

Bobby Browns søster nægter at tro på, at ekssvigerinden Whitney Houstons død var et uheld

Bobby Browns søster tror ikke på, at Whitney Houstons død var et uheld. (Foto: AP)
Bobby Browns søster tror ikke på, at Whitney Houstons død var et uheld. (Foto: AP)

Døde Whitney Houston som følge af et uheld, eller var der tale om en forbrydelse?

Kort efter fundet af den afdøde popstjerne på fjerde sal på Beverly Hilton Hotel i Los Angeles forklarede en talsmand fra politiet, at intet tydede på en forbrydelse.

LÆS OGSÅ:

Whitneys mor vil have åndelig kontakt

- Der er ikke nogen tegn på, at der er foregået en forbrydelse. Vores efterforskere skal nu undersøge, om hun er død af naturlige årsager, eller hvad der er sket, lød det kort efter det tragiske dødsfald fra talsmand Mark Rosen.

Ikke uheld
Den forklaring tror Houstons ekssvigerinde Leolah Brown, der er søster til Bobby Brown, dog ikke på. Hun føler sig overbevist om, at der ikke var tale om et uheld.

LÆS OGSÅ:

Frygter tyve vil plyndre Whitney Houstons grav

- Min advokat råder mig til ikke at gå ind i alt det, men det er meget vigtigt at få bekræftet, at hun ikke bare døde sådan lige pludselig.

- Og om det så er det sidste, jeg gør, vil jeg finde ud af, hvad der i virkeligheden skete med min søster, siger Leolah Brown ifølge magasinet Female First.

Det var ikke Bobby
Leolah Brown bekræfter, at hun allerede har kontaktet politiet omkring sin mistanke og klare overbevisning om, at Whitney Houston ikke døde som følge af en ulykke.

LÆS OGSÅ:

Bobby Brown: Derfor forlod jeg Whitneys begravelse

Whitney Houstons eksmand Bobby Brown har dog intet haft med dødsfaldet at gøre, det føler Browns søster sig helt sikker på.

- Bobby har intet, intet med Whitneys død at gøre, siger hun.

Den amerikanske sangerinde og skuespiller døde 11. februar i år, hun blev 48 år.