Hvem solgte Whitneys dødsbillede?

Rygterne om, hvem der har lækket det opsigtsvækkende billede af en død Whitney Houston til National Enquirer, svirrer lystigt

Amerikanerne undrer sig over, hvem der har lækket billedet af Whitney i kisten til National Enquirer. (Foto: AP)
Amerikanerne undrer sig over, hvem der har lækket billedet af Whitney i kisten til National Enquirer. (Foto: AP)

Mens forargelsen over National Enquirers forside med billedet af den døde Whitney Houston hamrer derudaf i USA, svirrer rygterne om, hvem der har lækket billedet.

Billedet viser Whitney i en lilla kjole med et broche på brystet og en ørering i øret, mens hun ligger i sin bronze-kiste. Det stammer fra familiens private afsked med sangerinden, som blev holdt dagen før den officielle begravelse i Whigham Funeral Home i Newark.

LÆS OGSÅ:

Trykker billede af død Whitney i kisten

Fans raser og stiller det meget relevante spørgsmål: Hvem har taget billedet og solgt det videre?

Netop fordi det er taget til en privat ceremoni, er det nærliggende at tro, at det kan være en fra hendes egen eller eksmanden Bobby Browns familie, der har taget billedet.

Flere medier peger på, at Bobby Browns søster, Tina, har givet et stort interview til bladet samme uge, som billedet er på forsiden, og mener derfor, at hun kan være kilden.

Men også de ansatte i Whigham Funeral Home i Newark er under mistanke.

Hvem end det er, der har fotograferet og dernæst solgt billedet, har uden tvivl fået en stor pose penge for at dele det private øjeblik med resten af verden.

LÆS OGSÅ:

TV: Kevin Costners rørende farvel

Se forsiden af det omdiskuterede blad med Whitney-billederne her.

Det er ikke første gang, National Enquirer viser billeder af en død berømthed i en kiste. I 1977 lavede de samme nummer med Elvis. Det blev den mest solgte udgave af bladet til dags dato.