Hvis hun løfter en Oscar, løfter hun også brysterne

Den Oscar-nominerede skuespiller Octavia Spencer har allerede gaven klar til sig selv, hvis hun vinder den eftertragtede statuette på søndag

Octavia Spencer er ked af sine snart 40 år gamle bryster. (Foto: AP)
Octavia Spencer er ked af sine snart 40 år gamle bryster. (Foto: AP)

Der er måske opløftning på vej til 39-årige Octavia Spencer - i mere end én forstand.

Skuespilleren, der er nomineret til en Oscar ved søndagens store prisoverrækkelse i Los Angeles for sin birolle i filmen 'The Help', har nemlig gaven til sig selv klar, hvis hun skulle løbe med sejren.

- Jeg nærmer mig de 40, og jeg vil gerne have, at mine bryster skal være, som da jeg var 17, siger hun i et interview med magasinet Parade.

Blandt favoritterne
Octavia Spencer er nomineret i kategorien 'Bedste kvindelige birolle' sammen med Bérénice Bejo i 'The Artist', Melissa McCarthy i 'Bridesmaids', Janet McTeer i 'Albert Nobbs' og Jessica Chastain ligeledes fra 'The Help'.

Spencer har allerede vundet en lang række priser for sin rolle, blandt andet en Golden Globe, BAFTA-prisen og Screen Actors Guild Award, og derfor er hun på forhånd udnævnt blandt favoritterne, så måske har hun allerede bestilt tid hos kirurgen.

Husk du kan følge Oscar-uddelingen her på ekstrabladet.dk natten til mandag dansk tid, hvor vi skriver om vinderne og viser showets mange flotte kjoler.