UPS! Hvad sker der med Madonna?

Det ligner to forskellige personer - men det er den samme, popdronningen Madonna

Den atrraktive Madonna og den knapt så attraktive. (Foto: All Over)
Den atrraktive Madonna og den knapt så attraktive. (Foto: All Over)

Når Madonna 26. marts udsender sit næste album med titlen 'MDNA' og senere tager på en stor turne, der bl.a. runder Parken i København den 2. juli, så er der næppe tvivl om, at det bliver 'udgaven' til venstre og ikke den til højre af popdronningen, man vil få at se på billeder og scener verden over.

Madonna har aldrig overladt noget til tilfældighederne - heller ikke sit udseende, som hun altid har været påpasselig med at præsentere så attraktivt som muligt, og har det krævet diverse ansigtsbehandlinger og tykke lag af make up, so be it. Så er det blevet ordnet.

Samme person
Men... UPS! Hvad sker der lige med billedet til højre, der viser popdronningen i en noget andet forfatning, end man er vant til. Man tror nærmest, der ikke er tale om den samme person.

Se Monica Ritterbands forvandlingher

Men vi sværger... Det er det. Billedet viser en undseelig og ugenkendelig Madonna i betydeligt ældet udgave med bøllehat, briller og usmart tøj - og uden den sædvanlige krigsmaling, der ellers sørger for et velholdt udseende.

Film-instruktør
Billedet stammer fra optagelserne af filmen 'W.E' - om den britiske kong Edward VIII, der frasagde tronen til fordel for den borgerligt fødte og fraskilte amerikaner Wallis Simpson - som Madonna har instrueret.

Se Rigmor Zobels forvandlingher

Men det er nok ikke lige det udseende, man drømmer om at vågne op til om morgenen, hvis man er mand og har haft succes med at score popdronningen til en hyrdestund under lagnerne.