Gerard Butler på afvænning

Hollywood-stjernen er blevet afhænging af smertestillende medicin på grund af sine mange alvorlige skader under filmoptagelser til action-film

Gerard Butler har i tre uger været indlagt på en afvænningsklinik på grund af sin afhængighed af smertestillende medicin. (Foto: AP)
Gerard Butler har i tre uger været indlagt på en afvænningsklinik på grund af sin afhængighed af smertestillende medicin. (Foto: AP)

Den skotske Hollywood-stjerne Gerard Butler er netop nu indlagt på Betty Ford-klinikken i Californien til afvænning for receptpligtig smertestillende medicin. Butler har ifølge TMZ tilbragt hele tre uger på afvæningsklinikken, fordi han var blevet stærkt afhængig af smertestillende medicin.

Den muskuløse skotske skuespiller begyndte allerede at få problemer efter de fysisk hårde optagelser til action-filmen '300' i 2006, hvor han fik talrige skader i de mange krigs-scener. Her begyndte han at dulme sine smerter med medicin.

Problemerne tog så igen fart, da han sidste år optog filmen 'Of Men and Mavericks', hvor han blev alvorligt skadet ved en surf-ulykke, da han blev ramt af en stor bølge, der kastede ham rundt i vandet.

LÆS OGSÅ:

Gerard Butler i voldsom surf-ulykke

Ifølge de amerikanske medier var Gerard Butler kun sekunder fra døden under den voldsomme surf-ulykke, hvor han blev fanget under vandet og ramt af en lang række store bølger.

LÆS OGSÅ:

Butler taler ud om nærdødsoplevelse