Witherspoon vil forøge familien

Skuespillerinden Reese Witherspoon er klar til forøge familien, selvom hendes børn synes, hun er en pinlig mor

Reese Witherspoon har to børn - hun vil gerne have flere. (Foto: AP)
Reese Witherspoon har to børn - hun vil gerne have flere. (Foto: AP)

Den filmaktuelle skuespillerinde Reese Witherspoon vil gerne have flere børn. I forvejen har hun datteren Ava på 12 år og sønnen Deacon på otte år med sin tidligere mand Ryan Phillippe.

I marts 2011 blev Hollywoodstjernen, der er kendt fra film som 'Walk The Line' og 'Legally Blonde' gift med Jim Toth, der, som Witherspoon selv, er i underholdningsbranchen.

Nu siger Witherspoon, at hun meget gerne vil have et barn med Toth.

- Jeg ville elske at få et barn mere. Lige nu har jeg det rigtig godt. Både med mig selv og med mit liv, siger hun ifølge hjemmesiden Female First.

LÆS OGSÅ:

Witherspoon: - Jeg var for ung til ægteskab

Ungerne synes mor er pinlig
I sin seneste film, 'This Means War', er der en scene, hvor Witherspoon skal synge og danse i køkkenet. Hun fortæller, at hun faktisk også gør det derhjemme. Men at hendes to børn synes, at det er helt utrolig pinligt.

- Det plejer at være til countrymusik. Så snart jeg går i gang, holder mine børn sig for ørerne og håber, at det snart stopper. Forleden da jeg dansede, kom de hjem og begyndte bare at stirre på mig. Man kunne se, at de synes, det er pinligt.

- Men jeg stoppede ikke. Man kan ikke bare stoppe med at danse, når man først er gået i gang, siger hun til bladet LOOK.

Filmen 'This Means War' har dansk premiere torsdag den 23. februar 2012.