Tag den, Robbie: Han bliver far til fire

Gary Barlow har snart selv det samme antal børn, som resten af hans Take That-venner har til sammen

Gary Barlow går rundt med et konstant smil på læben, fordi han skal være far til fire. (Foto: AP)
Gary Barlow går rundt med et konstant smil på læben, fordi han skal være far til fire. (Foto: AP)

Selvom det er mænd i deres bedste alder, så har de fire gutter i Take That ikke haft travlt med bleskift og rengøring af sutteflasker - i hvert fald ikke hvis man lige ser bort fra Gary Barlow.

Den 41-årige sanger skal have sit fjerde barn sammen med sin kone Dawn.

Hun er tre måneder henne, bekræfter Gary overfor The Sun.

- Det er fantastisk, og vi kunne ikke være mere lykkelige, siger han.

LÆS OGSÅ:

Brud med Take That gjorde Gary fed

Smiler konstant
Sangeren, der ellers har haft travlt på det seneste med både sin genoptagede Take That-karriere og som 'X Factor'-dommer, har altså lige været hjemme forbi i hvert fald mindst en enkelt gang indenfor de seneste tre måneder.

- Gary har konstant et smil på fra øre til øre. Nyheden kunne ikke komme på et bedre tidspunkt, fordi han er en rigtig familiemand, og nu kan han være hjemme noget oftere, siger en kilde til den engelske avis.

De kommende forældre til fire har i forvejen Daniel på 11, Emily på ni og Daisy på tre. De mødte hinanden i 1995, da Dawn var danser på Take Thats turné 'Nobody Else'.

Når den lille ny kommer til verden, står Gary for halvdelen af Take Thats afkom. Howard Donald har to døtre, Grace fra 1999 og Lola fra 2005. Mark Owen har en søn, Elwood Jack fra 2006, og en datter, Willow Rose født i 2008.

Hverken Jason Orange eller Robbie Williams har små miniudgaver af sig selv rendende rundt i verden - i hvert fald ikke så vidt vides...

LÆS OGSÅ:

Gary Barlow afslører: Robbie ude af Take That