Bobby Brown skrider fra begravelsen

Lige nu bliver Whitney Houston mindet ved en stor mindehøjtidelighed, men eksmanden Bobby Brown er ikke længere til stede i kirken

Bobby Brown foran kirken lige inden han skred derfra. (Foto: AP)
Bobby Brown foran kirken lige inden han skred derfra. (Foto: AP)

Whitney Houstons ekskæreste, Bobby Brown, blev først set ankomme til kirken, men i følge mange medier er Brown nu blev set forlade kirken.

Der har været mange rygter i forbindelse med Bobby Brown og hans deltagelse i ceremonien. I sidste øjeblik valgte familien alligevel at sende en invitation til den mand, de mener, er skyld i Whitney død. Men allerede før ceremonien begyndte, forlod han kirken. I følge ABC News han blev set kører derfra i sin sorte Cadillac sammen med datteren LaPrincia og sønnen Landon Brown.

En kilde med kendskab til situationen fortæller, at Brown havde taget et følge på ni personer med i kirken, og da han krævede de allesammen skulle sidde sammen med Houston-familien, blev han afvist. Dette skulle angiveligt være årsagen til, at Brown ikke deltager i sin ekskones begravelse.

- Brown blev ikke bedt at forlade kirken, men han gik derfra sammen med den store gruppe få minutter, før ceremonien begyndte, foræller kilden til nj.com.

Brown virkede vred og oprevet, da han forlod kirken.

LÆS OGSÅ: Bobby Brown inviteret i sidste øjeblik