Bobby Brown inviteret i sidste øjeblik

Whitney Houstons familie har tilsyneladende ændret mening og inviteret den udskældte eksmand

Whitney og Bobby. (Foto: All Over)
Whitney og Bobby. (Foto: All Over)


Whitney Houstons datter skal se sin morBobby Brown uønsket til Whitneys begravelse

Ifølge underholdningshjemmesiden TMZ.com har Whitney Houstons familie nu sendt en officiel invitation til Bobby Brown, så han kan være blandt den udvalgte skare i kirken, der får mulighed for at sige et sidste farvel til sangerinden.

Bobby har siden dødsfaldet udtrykt et stærkt ønske om at deltage i begravelsen - især for at være der for hans og Whitneys fælles datter, 18-årige Bobbi Kristina.

Whitneys familie har dog ikke ønsket at se Bobby Brown, som de mener bærer en stor del af skylden for Whitneys deroute.

Bobby Brown og Withney Houston blev gift i 18. juli 1992 og skilt i 2006. Siden skilsmissen har han ikke haft et særlig godt forhold til sangerindens familie.

På job efter begravelsen
Ifølge kilder tæt på Bobby Brown ønsker han at lægge konflikten i graven med Whitney, så alle kan få ro til at sørge over sangerindens alt for tidlige død.

- I sidste minut har familien følt, at det for fredens skyld ville være en god idé at have Bobby med til begravelsen, selv om flere familiemedlemmer er imod det, siger en kilde ifølge TMZ.com

Med den nye udvikling i sagen vurderer TMZ.com, at det nu er hundrede procent sikkert, at Bobby møder op i kirken i New Jersey i morgen. Han har dog et koncertjob på et casino i Connecticut blot få timer efter bisættelsen, hvilket han ifølge underholdningshjemmeisden har tænkt sig at klare ved hjælp af et privat jetfly.