Bin Laden kæmpefan af Houston: Ville slå Bobby ihjel

Den afdøde Osama Bin Laden ville dræbe Bobby Brown, afslører tidligere terrorist-ven

Osama Bin Laden, der blev dræbt sidste år, var vild med Whitney. Han var villig til at bruge store pengesummer på at flyve til USA og møde stjernen (AP File Photo)
Osama Bin Laden, der blev dræbt sidste år, var vild med Whitney. Han var villig til at bruge store pengesummer på at flyve til USA og møde stjernen (AP File Photo)

Han hadede USA som pesten, men ikke sangerinden Whitney Houston. Al-Qaeda-lederen var så skudt i sangerinden, at han ville giftes med hende og var parat til at skaffe Bobby Brown af vejen. Det afslører en tidligere ven af terroristen.

LÆS OGSÅ:

Whitney begraves på fredag

Kola Boof, en digter og aktivist, der i følge nyhedssiden WENN, har boet sammen med den afdøde terrorist i adskillige måneder i en marrokansk ejendom i 1996, fortæller, at terroristen ofte talte om at tage til USA for at møde sangerinden. I Kola Boofs selvbiografi 'Diary of a Lost Girl' står Bin Ladens fascination af sangerinden beskrevet.

-Whitney Houstons navn blev nævnt konstant. Hvor smuk hun var, det smukke smil, hun havde, og hvor sand islamisk hun var - men hjernevasket af amerikansk kultur og manden Bobby Brown, som Bin Laden talte om at få dræbt, som om det var almindeligt at kvinders ægtemænd slået ihjel, skriver Boof i sin biografi.

LÆS OGSÅ:

Obama er bekymret for Whitneys datter

Musikken var ond
Selv om Whitney var hjernevasket af USA, var al-Qaeda-lederen villig til at bruge store pengesummer på at få stjernen at se.

- Han sagde, han havde et altoverskyggende begær for Whitney Houston, og selv om han mente, at hendes musik var ond, talte han om at bruge enorme mængder af penge på at tage til USA og prøve at arrangere et møde med hende.

LÆS OGSÅ:

Se Whitneys sidste rejse i guld-limousine

- Det virkede ikke umuligt for mig. Han sagde, at han ville give Whitney Houston et palæ, som han ejede i en forstad til Khartoum. Han forklarede for mig, at hvis han ejede Whitney, ville han være villig til at bryde sin farveregel og gøre hende til en af sine koner, skriver Boof.