Bobby Brown uønsket til Whitneys begravelse

Whithey Houstons eksmand er ikke velkommen, når den afdøde sangerinde skal begraves på lørdag

Siden Whitney Houston og Bobby Brown blev skilt, har hans forhold til hendes familie ikke været det bedste. (Foto: All Over)
Siden Whitney Houston og Bobby Brown blev skilt, har hans forhold til hendes familie ikke været det bedste. (Foto: All Over)

Når Whitney Houston på lørdag bliver begravet fra New Hope Baptist Church Newark i delstaten New Jersey, kan det ende i en kedelig familietvist.

LÆS OGSÅ:

Whitney Houston bliver bisat på lørdag

Den afdøde sangerindes familie ønsker nemlig ikke, at hendes eksmand, Bobby Brown deltager i ceremonien.

Ifølge netstedet TMZ.com er Brown voldsomt skuffet over Whitneys familie. Han har et stærkt ønske om at deltage i begravelsen - især for at være der for hans og Whitneys fælles datter, 18-årige Bobbi Kristina.

Trodser måske familien
Bobby Brown og Withney Houston blev gift i 18. juli 1992 og skilt i 2006. Siden skilsmissen har han ikke haft et særlig godt forhold til sangerindens familie.

Ifølge kilder tæt på Bobby Brown ønsker han at lægge konflikten i graven med Whitney, så alle kan få ro til at sørge over sangerindens alt for tidlige død.

TMZ.com skriver, at Bobby Brown endnu ikke har besluttet sig for, om han trodser familiens ønske og dukker op til begravelsen i New Jersey.