Brown må ikke få fingre i millionerne

Whitneys familie frygter at Bobby Brown vil fylde lommerne med den 18-årige datters arv

Siden Whitney Houston og Bobby Brown blev skilt, har hans forhold til hendes familie ikke været det bedste. (Foto: All Over)
Siden Whitney Houston og Bobby Brown blev skilt, har hans forhold til hendes familie ikke været det bedste. (Foto: All Over)

Den 43-årige Bobby Brown er en upopulær herre. Han er uønsket til Whitneys begravelse i Newark på lørdag, og nu forsøger Whitney Houstons familie at holde eksmanden væk fra den afdøde stjernes formue, der ifølge The Sun udgør 12,8 millioner britiske pund - over 115 millioner kroner.

LÆS OGSÅ:

Bobby Brown uønsket til Whitneys begravelse

Kilder fra Whitneys familie har fortalt til sladdersitet tmz.com, at Whitneys mor, Cissy Houston, ihærdigt forsøger at holde Brown væk fra deres 18-årige datter Bobbi Kristina, der er den eneste arving til de mange millioner. Familien frygter, at eksmanden vil udnytte datteren i et forsøg på at fylde lommerne med datterens arv.

Flad Bobby
Familien er overbevist om, at den 43-årige Bobby Brown er flad som en pandekage og kun ønsker at have fat i en ejendom, der er 20 millioner dollars værd - og som forventes at stige i værdi.

LÆS OGSÅ:

Whitney forudså sin egen død

Skyldig i stofmisbrug
Den 43-årige Bobby Brown er tidligere blevet beskyldt af venner og familie for at være skyld i sangerindens årelange stof- og alkoholmisbrug.

LÆS OGSÅ:

Houstons begravelse på live-tv

Brown og Houston blev skilt i 2006 efter 14 års ægteskab, og siden har Browns forhold til Whitneys familie været anspændt.