Whitney begraves på fredag

Det bliver et gigantisk arrangement, der bliver stablet på benene på rekordtid, når Whitney skal begraves i slutningen af ugen

Whitney Houston begraves fredag i sin fødeby. (Foto: AP)
Whitney Houston begraves fredag i sin fødeby. (Foto: AP)


Se Whitneys sidste rejse i guld-limousine

Whitney Houston, der netop er blevet fløjet tilbage til New Jersey fra Los Angeles, vil blive begravet allerede på fredag.

Det kommer til at foregå i byen Newark i 'Newarks Prudential Centre', der har plads til intet mindre end 18.000 mennesker. Det skriver vg.no

Kirken er for lille
Det bliver de samme bedemænd, der skal håndtere opgaven, som også stod for begravelsen af Whitneys far i 2003.

Whitney Houston blev født i Newark, og det var i babtistkirken New Hope, at hun lærte at synge og spille klaver som cirka 11-årig.

Kirken er dog langt fra stor nok til at rumme de mange pårørende, journalister og mange fans, der ventes at strømme til for at tage afsked med deres idol.

Whitney blev søndag obduceret, men den officielle dødsårsag er stadig ikke kommet frem.

Blandingsmisbrug
Ifølge familiemedlemmer, som underholdningshjemmesiden TMZ.com har talt med, skyldes dødsfaldet en uheldig blanding af alkohol samt flere forskellige typer receptpligtig medicin.

Whitney Houston blev fundet død på sit hotelværelse i Beverly Hills, og retsmedicinere bekræfter, at popstjernen blev fundet i et badekar.

Igennem de senere år har Whitney Houston mest været i medierne på grund af et massivt stofmisbrug og det turbulente forhold til sangeren Bobby Brown, som hun har datteren Bobbi Kristina med. Forholdet endte med en skilsmisse i 2007.

Medie: Fire slags medicin ved Whitneys dødslejeWhitneys familie afslører: Det var en overdosis