Meryl Streep overfaldet af tre unge mænd

Verdensstjernen Meryl Streep blev overfaldet med blomster, gaver og kys af tre unge mandlige journalister

Den unge mandlige journalist fra Østrig har netop her afleveret en buket blomster til Meryl Streep og kysset hende på begge kinder. Hun kvitterede med et stort smil og aede ham på kinden.(Foto: Zeus/Zuma Press)
Den unge mandlige journalist fra Østrig har netop her afleveret en buket blomster til Meryl Streep og kysset hende på begge kinder. Hun kvitterede med et stort smil og aede ham på kinden.(Foto: Zeus/Zuma Press)

BERLIN(Ekstra Bladet): - Hej med dig Meryl Streep. Jeg er en journalist fra Østrig. Jeg har ikke noget spørgsmål til dig. Jeg vil bare ønske dig glædelig Valentines Dag. Jeg er så beæret over at møde dig, så jeg har købt nogle blomster til dig, lød det frisk og frejdigt fra en ung mandlig journalist under pressemødet på Meryl Streeps nye film 'The Iron Lady', hvor hun springer ud i rollen som Margaret Thatcher.

Den unge mand gik derefter resolut forbi sikkerhedsfolkene direkte op til Meryl Streep og gav hende et kys på hver kind, mens han overrakte den smukke buket blomster til den dybt overraskede og lettere forskrækkede Meryl Streep, der dog lyste op i et stort smil, da hun fandt ud af, at det ikke var en sindsforstyrret mandsperson, men blot en ung mand, der ønskede at udtrykke sin store kærlighed til hende.

Kort efter rejste en anden ung mand sig op og sagde, at han havde et kontantbeløb på en check til Meryl Streep. Han forsøgte også at komme op til superstjernen for at kysse hende, men blev standset.

Meryl Streep fik også en dukke
Ca. fem minutter efter var der endnu en ung russisk journalist, der rejste sig op for at udtrykke sin store kærlighed til Meryl Streep:

- Jeg er også vild med dig og har bragt den her Babushka-dukke med til dig hele vejen fra Rusland. Det vil være mig en ære, hvis du vil tage imod den. Den er lavet af en meget kendt russisk kunstner, sagde den unge russer og lod sin Babushka-dukke vandre fra hånd til hånd mellem journalisterne hele vejen op til Meryl Streep, der tog imod den ved sin plads på podiet.

- Waw. Den er smuk, sagde Meryl Streep og begyndte at skille dukken ad. Babushka-dukken er nemlig konstrueret som en stor dukke, der har mindre dukker inde i sig. Og da Meryl Streep kom ind til den inderste dukke sagde hun:

- Hold da helt op. Her har vi jo djævelen iklædt Prada.

Bemærkningen faldt som en henvisning til hendes succes-film 'The Devil Wears Prada', og hele salen skreg af grin.