Whitney frygtede at dø som Jackson

Whitney Houston frygtede, at stofferne ville tage overhånd

Whitney Houston til pre-Grammy Showet sidste år. (Foto: AP)
Whitney Houston til pre-Grammy Showet sidste år. (Foto: AP)

Da Whitney Houston stod på scenen sammen med kongen af pop, Michael Jackson, til sidstnævntes 30 års jubilæum i 2001 fik hun et chok, har hun tidligere udtalt til den amerikanske talkshow-dronning Oprah Winfrey.

- Jeg blev bange af at se på ham. Jeg vidste godt, han havde et pillemisbrug, men jeg vidste ikke, hvor dybt det lå i ham, sagde "I will always love you"-sangerinden dengang samtidig med, at hun selv indrømmede, at hun også tog stoffer dengang.

Læs også:

De gik også i hundene og døde

- Ja (jeg tog stoffer, red.), men der skete så mange private ting i mit liv. Men jeg blev bange på hans vegne. Jeg blev bange på mine egne. Jeg fandt ud af, at jeg ikke ville ende som ham, fortalte hun tilbage i 2001.

Som at se i et spejl
I interviwet fortæller Whitney Houston, hvor tæt hun var på Michael Jackson, der døde den 25. juni 2009.

- Jeg har kendt ham og hans familie i så mange år. Mindst 20 år, sagde sangerinden og uddybte:

- Det var ødelæggende. Jeg tænkte, at det ikke kunne være sandt, fortalte hun om det øjeblik, hun fik at vide, at Michael Jackson var død, på grund af en overdosis af beroligende medicin.

- Jeg har aldrig mødt nogen som den unge mand, sagde hun med tårer i øjnene.

Læs også:

Whitney Houstons liv - fra megastjerne til misbruger

Brat afslutning
Ligesom Michael Jackson fik Whitney Houstons liv en brat afslutning i nat dansk tid. Lørdag den 11. februar 2012 blev den 48-årige sangerinde fundet død i et badekar på sit hotelværelse på det fashionable Beverly Hilton Hotel. På hotelværelset fandt politiet flere glas med receptpligtig medicin. Om Whitnety Houston døde af en overdosis, ligesom sin tætte ven Michael Jackson, er dog endnu uvist.