Fester videre på trods af Whitneys død

Clive Davis folder fest i sin årlige 'Pre-grammy'-fest på hotellet, hvor Whitney blev fundet død

Spørgsmålet er, om det er i Whitney Houstons ånd at fortsætte festen. (Foto: All Over Press)
Spørgsmålet er, om det er i Whitney Houstons ånd at fortsætte festen. (Foto: All Over Press)

Gæsterne på Beverly Hilton Hotel lader sig tilsyneladende ikke så let slå ud, eller også tager de udtrykket gravøl meget bogstaveligt.

For på trods af, at Whitney Houston i nat blev fundet død i et badekar på hotellets fjerde sal, blev der festet løs bare et par etager længere nede.

LÆS OGSÅ: Whitney Houstons liv - fra megastjerne til misbruger

Det skriver den amerikanske tv-station Fox på deres hjemmeside.

Hotellet danner rammer om den årlige 'Clive Davis Pre-Grammy Party', og det bliver altså hverken udskudt eller aflyst på grund af, at en af pop-musikkens største stjerner afgik ved døden i nat - det til trods for, at politiet er talstærkt mødt op og i fuld gang med efterforskningen af omstændighederne for dødsfaldet.

Og festen bliver genoptaget igen i aften.

Læs også:

Politi nægter datter adgang til Whitneys lig

- For at sige det helt enkelt, så ville Whitney have haft, at vi fortsætter, og hendes familie har også bedt os om det, fortæller en knust Clive Davis ifølge The Hollywood Reporter.

Han oplyser samtidig, at den fortsatte fest også vil blive gjort til en mindehøjtidigelighed for den afdøde sang-stjerne.

Politiet, brandvæsen og ambulancefolk i Beverly Hills blev tilkaldt klokken 15.34 lokal tid, men allerde 15.55 - eller klokken 0.55 dansk tid - blev hun erklæret død efter et mislykkedes forsøg på genoplivning. Whitney Houston skulle ifølge flere amerikanske medier selv havde deltaget i festen, men det nåede hun altså ikke.