Bobby: Jeg elsker dig Whitney

Whitney Houston har siden ægteskabet med Bobby Brown været afhængig af stoffer

Whitney Houston og ægtemanden Bobby Brown til en filmpremiere i 1997. (Foto: AP)
Whitney Houston og ægtemanden Bobby Brown til en filmpremiere i 1997. (Foto: AP)

Det var en tydelig rørt Bobby Brown, der lørdag aften optrådte foran flere tusinde fans blot et par timer efter, at han fik nyheden om ekskonen, sangerinden Whitney Houstons død, skriver nyhedsbureauet AP.

- For det første, så vil jeg fortælle dig, at jeg elsker dig, sagde soulsangeren fra scenen foran et næsten 7500 publikummer.

- For det andet, så vil jeg gerne sige, jeg elsker dig, Whitney. Det sværeste for mig er at træde op på scenen, sagde sangeren desuden.

Et langt og kompliceret forhold
Whitney Houston og Bobby Brown mødte hinanden tilbage i 1989 til en prisuddeling. Den gang var sangerinden helt ny på stjernehimlen, mens Bobby Brown allerede havde et blakket rygte. Han var blevet smidt ud af gruppen New Edition på grund af sin utilregnelige opførsel på og uden for scenen.

Efter tre år som kærester blev parret gift i juli 1992, og knap et år efter fik de datteren Bobbi Kristina. Selv samme år fik filmen 'The Bodyguard' premiere, hvilket for alvor satte gang i Whitneys karriere.

Men sangerindens liv var ikke en dans på roser. Allerede i det efterfølgende år begyndte tingene at smuldre. Hun tabte sig dramatisk, aflyste koncerter og interviews og var så ukoncentreret ved prøverne til Oscar-uddelingen i 2000, hvor hun skulle optræde, at hun blev fyret af sin gamle ven, sangskriveren Burt Bacharach.

Stoffer dræbte Whitney
Hurtigt begyndte rygterne om, at sangerindens deroute skyldtes stoffer, som hun tog sammen med ægtemanden Bobby - noget, der blev bekræftet, da parret under en ferie til Hawaii blev stoppet med hash i bagagen.

Selv om sangerinden i mange år prøvede at holde sin stof-afhængighed hemmelig, har hun siden stået frem og fortalt om afhængigheden.

- Før "The Bodyguard" var det ikke så slemt. Efter "The Bodyguard" begyndte det at blive voldsomt. Kokain. Marihuana, har hun tidligere sagt.

I 2003 blev politiet kaldt ud til den adresse, hvor musiker-parret boede. Da politiet ankom fandt de Whitney Houston forslået og med en blodig læbe, og tre år senere, i 2006, efter hun havde været indlagt på en afvænningsklinik, søgte Whitney om separation, og året efter blev parret skilt.

Selv om ægteskabet med Bobby Brown var slut kunne sangerinden ikke holde sig fra stofferne, og i 2010 stod sangerindens venner frem i medierne.

- Alle er bekymrede for hende. Whitney virker, som om hun på meget kort tid er gået fra at være et nervevrag til at være fuldstændig væk ligesom dengang, hun var var på crack og kokain. Hun drikker også stadig, og når det gælder Whitney har alkohol og stoffer altid gået hånd i hånd. Hun har arbejdet så hårdt for at komme tilbage på toppen, sagde en kilde til det amerikanske magasin National Enquirer.