Halle Berry frygter for sit liv

Skuespillerinden Halle Berry er bange og forsøger nu at flygte til Frankrig med sin treårige datter

Halle Berry ønsker at flytte til Frankrig, hvor hun føler sig mere sikker. (Foto: Chris Pizzello/AP)
Halle Berry ønsker at flytte til Frankrig, hvor hun føler sig mere sikker. (Foto: Chris Pizzello/AP)

Den 45-årige skuespillerinde Halle Berry har det svært for tiden.

Richard Franco, der i 2011 blev idømt 386 dage i fængsel for at forfølge Berry, er netop blevet løsladt efter kun 193 dage på grund af god opførsel.

Må ikke nærme sig før 2022
Selvom han ikke må nærme sig Berry før 2022, føler hun sig ikke tryg i sit hjem i Hollywood. Det hjælper ikke på sagen, at hendes hus er tegnet ind på turistkort over Hollywood, eller at turistbusser fører folk direkte til Berrys hus.

- Jeg er ekstremt bange for ham, og for hvad han kan finde på at gøre mod mig eller min familie, skriver Berry i sin anklage mod Franco, ifølge E! News.

Vil flytte til Frankrig
Nu ønsker Berry at flytte til Frankrig med sin treårige datter, Nahla, for at bo sammen med sin franske kæreste, Olivier Martinez. En idé som Nahlas biologiske far, Gabriel Aubry, ikke er med på.

LÆS OGSÅ:

Halle Berry er blevet forlovet

Skændes om forældremyndigheden
Berry og Aubry har, siden de gik fra hinanden i 2010, været uvenner. Efter at Nahlas tidligere barnepige Alliance Kamdem beskyldte Aubry for at skubbe hende ind mod en dør, mens hun havde Nahla i armene, har Berry forsøgt at holde Aubry fra datteren.

LÆS OGSÅ:

Halle Berrys datter skal i terapi

Som om det ikke var nok, er Berry blevet nyt offer for Robert Hoskins, en mand der tidligere har forfulgt Madonna. Hoskins slap væk fra psykiatrisk hospital tidligere på ugen. Ifølge hjemmesiden Wenn.com har han truet med at skære halsen over på Berry.

Skudt af Madonnas livvagter
Hoskins har tidligere truet Madonna med det samme, og da han i 1995 brød ind i Madonnas hus, blev han skudt og såret af en af Madonnas livvagter. Efterfølgende fik han en dom på 10 år.

Nu afventer Berry svar fra L.A.-dommeren Mark A. Juhas, der skal afgøre, om hun må flytte med sin datter. En sag, der kan tage op til seks måneder at afgøre.

- Juhas skal vurdere, om Berry bare vil fjerne Nahla fra Aubry. Og om det er fair over for Nahla, at hun ikke kan være sammen med sin biologiske far særlig ofte, forklarer advokat og ekspert i familielovgivning Lisa Helfend Meyer til E! News.